Ked sa skupinovo jedia cipsy a v miske uz zostane len 1-2 alebo par cipsov, ste ti ktori ich dojedia bez problemov alebo sa ostychate a nechate ich tak?
Nejedávam čipsy zo skupinovej misky A to nie len v tejto situácii, ale nikdy som to nerobila... Rovnako ako nepijem zo spoločnej fľaše/pohára s x ďalšími ľuďmi, ehm...
@azizi ani v spolocnosti blizkych ludi? Nemam na mysli teraz nejaku pompeznu oslavu s X neznamymi ludmi...skor som mala na mysli tak medzi svojimi, doma
@sonaaa doma jedávame čipsy len z obalu občas s najbližšími priateľmi to tak ale máme (aj mnou pripravované pohostenie). Ale ja si vždy keď tak vezmem max. len na začiatku, aby sa nepovedalo Ale tak ja som extrém v tomto. O mne aj kolegyňe vždy vedeli, že keď napečú napr. sušienky a ponúknu ma, tak si najprv musím vydezinfikovať ruky a potom ešte minútu čakať, kým to nadobudne účinnosť Ale už ma dlho nikto takto nepohostil, naposledy asi pred 5 rokmi.
A možno pred tými 5 rokmi by som sa tu k tomu ani nepriznala, no za tejto situácie je to aspoň trochu menej divné
Záleží na tom, s kým som. Ak som s kamošmi, tak ich s radosťou zjem, ale ak som na návšteve alebo s ľudmi, ktorých dobre nepoznám, tak ich radšej nechám tak. Ak mám však trochu džombnuté, tak ich zjem tak či tak, ešte sa aj pýtam po dalších.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a ja byvam viac nafajceny jak ten najvac nafajceny, cize ich nedozerem, lebo si nechcem kazit chut
A možno pred tými 5 rokmi by som sa tu k tomu ani nepriznala, no za tejto situácie je to aspoň trochu menej divné