Je niekto komu sa paci jeho tvorba?Mam tiket do Amsterdamu a osobne idem do toho skor kvoli Joshovi Hommeovi z Queens of the Stone Age, s ktorym album vytvorili spolocne.Osobne sa mi album velmi paci, neni to Qotsa bohuzial,ale je to "grower" album urcite
Mám rada Iggyho a Josha ešte viac a celé sa mi to strašne páči, veľmi ma bavia tieto kolaborácie. Chcela by som ísť na niektorý z európskych koncertov, ale zatiaľ ešte netuším kam... Amsterdam by bol super, tam som ešte nebola a najlepšie by bolo spojiť výlet s koncertom, aj keď Berlín by bol možno tiež fajn. Na QOTSA som bola vo Viedni a bolo to fakt skvelé ♥ A stále dúfam, že Them Crooked Vultures nahrajú nový album v blízkej dobe.
Toto tu nechám
@hellium Ja Iggyho tvorbu az tak nejako nezboznujem, som skor Hommeov fanusik oddany. Ale bavia ma tiez tieto kolaboracie, aj ked radsej by som bral qotsu/vultures, vychutnavam si aj toto a ako pri kazdom jeho diele - songy su take growery, ze si to clovek musi vypocut viac krat a potom sa na to zmota inac sunday a paraguay excelentne songy (album je uz leaknuty na nete zo dva tyzdne a je vazne vazne dobry). Do Berlinu som chcel ist aj ja, ale bol vypredany v den predaja listkov, rovnako Londyn, tak si idem spravit vylet do amsterdamu este som tam aj tak nebol
A to ze som nevidel Qotsu nazivo ma strasne sere... lebo som nemal penazi, videl som ale eagles of death metal raz aj s joshom za bicimi a mini mansions. A vyborne koncerty, mini mansions je basak z qotsy a aj som si s nim potriasol rukou ked som isiel na zachod a on tak stal a obzeral sa s pivom v ruke DD
Už je celý album? Musím napočúvať, ja som zatiaľ len tri počula a presne, až po pár razoch sa to dostane pod kožu. To fakt je vypredané? Som myslela, že ešte mám čas... Ó, to kde boli EODM s Joshom? Ja som chcela ísť minulý pondelok na nich do Viedne, ale nikoho som nezohnala. Ten dodatok
@hellium nwm ci tu mozem dat link.... ? tne link som uz poslal viacero ludom, lebo som dufal ze niekoho zozeniem ale zatial su na vazkach a tiez uz nie je vela listkov..
V Glasgowe minuly rok bol aj Josh. V Norwichi sa mi zas podarilo sa odfotit s Jessem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Toto tu nechám
A to ze som nevidel Qotsu nazivo ma strasne sere... lebo som nemal penazi, videl som ale eagles of death metal raz aj s joshom za bicimi a mini mansions. A vyborne koncerty, mini mansions je basak z qotsy a aj som si s nim potriasol rukou ked som isiel na zachod a on tak stal a obzeral sa s pivom v ruke DD
V Glasgowe minuly rok bol aj Josh. V Norwichi sa mi zas podarilo sa odfotit s Jessem.
ja len ci sa tu mozu na birdze download linky vobec davat ale dam to sem:
» www114.zippyshare.com/v/iD1xDneu/file...
enjoy