minula by som všetky našetrené peniaze, išla by som aspoň na pár miest z tých, kde som chcela ísť, napísala by som list, kde by som napísala všetko , na čo som nemala v živote odvahu (moje posledné slová by boli miesto, kde sa ten list nachádza), ... cestou na tie miesta by som napísala knihu, nejakú detektívku alebo horor, zorganizovala by som svoj klavírny koncert,.... je toho dosť
ja nwm asi by som sa len ozieral jak kkt mam vela nesplnenych snov vlastne sa da povedat ze nemam ziadny splneny ale aj tak by som sa ani nepokusil splnit ich za ten tyzden
No... asi by som prvy den cely vyplakavala, lebo by ma to strasne zlozilo. Potom by som povedala vsetkym, ktorych mam rada, ako ich mam rada.
A potom by som by som isla pozriet @skip -a pretoze bez toho by som urcite neumrela a tam by sme filozofovali o tom celom, az by som si spravila peknu predstavu o smrti a bolo by mi zvysne dni velmi dobre
asi by som šla za každým, kto v mojom živote niečo znamená.. niektorým ľuďom by som sa ospravedlnila za "prešlapy" čo som spravila a šla by som do san francisca
Urcite trhol s vyjebanou skolou, povedal holke ktoru milujem ze ju milujem, vsetky peniaze by som dal do jedneho vecera/tyzdna, a snazil by som sa zazit vsetko o com som snival, urcite by som nesedel a nelutoval sa A majo mi dodal insipraciu na poslednu hodinu mojho zivota Ale mozno by som to skusil v parlamente....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a potom by bol žúr jak kurva.
a išiel sem !
Týždeň hore-dole a mala by som istotu, že zo mňa bude pekná mŕtvola
šla by som s mojou najlepšou kamarátkou a psom do paríža a celý týžden by som strávila s tými ktorych najviac lubim
A potom by som by som isla pozriet @skip -a pretoze bez toho by som urcite neumrela a tam by sme filozofovali o tom celom, az by som si spravila peknu predstavu o smrti a bolo by mi zvysne dni velmi dobre