Nie je nebo, ani peklo, je len jeden svet, ktorý je večný a vládnu v ňom mačky (nie je šanca to zmeniť, či ich zvrhnúť) a kto bol k mačkám za svojho života dobrý, ctil si ich a staral sa o ne, úprimne ich mal rád, ten si bude žiť dobre a kto k nim bol zlý
Ale ja nechápem, prečo si toľkí ľudia myslia, že mačky sú zlé, však keď sú k nim oni zlí a hneď ich odsudzujú, tak prečo by sa ony mali správať ako naivné psy, čo budú s radosťou vyskakovať na pána, aj keby ich dral do krvi? S mačkami sa dá úžasne vychádzať.
@krutafunebracka Útočíš na city, keď si tu dala takú zlatú mašišku? Inak ja sa o ne dobre starám. A vieš mi povedať čo sa stane farárovmu psovi, keď našu zahryzol? Ten sku..... bas.... :"(
ahoj, ze to je totalna hlupost aexistuje neboa peklo aspon sa to takto nazyva a ked budes dobry a sprovodlivy tak ides do neba ak nie tak....a s mackymi to nieje nic spolocne.... co ma robit napriklad ten clovek co je alergicky na macky...?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Ale ja nechápem, prečo si toľkí ľudia myslia, že mačky sú zlé, však keď sú k nim oni zlí a hneď ich odsudzujú, tak prečo by sa ony mali správať ako naivné psy, čo budú s radosťou vyskakovať na pána, aj keby ich dral do krvi? S mačkami sa dá úžasne vychádzať.
@krutafunebracka Útočíš na city, keď si tu dala takú zlatú mašišku? Inak ja sa o ne dobre starám. A vieš mi povedať čo sa stane farárovmu psovi, keď našu zahryzol? Ten sku..... bas.... :"(
macky nemam nejako extremne rada, ale znesiem ich, neublizujem im a nijak inak im nezneprijemnujem existenciu.
co bude so mnou?
@hrt11 Však ony bežne mávajú.
konecne som sa zasmiala
ale henta cica na dvadsatpatke je sexi
mňam
@Krutafunebracka
mačky sú kurvy...a inak mám na teba čisto hypotetickú otázku...keď budem šoustať mačky v neby budú šoustať oni mňa??
@lilluska228 Pohoda...
proste im to nebo vypálim a bude po srande
majú nehorlavé nebo? lebo mačka sama o sebe je horlavá