verite na posmrtny zivot? ...mojho brata raz niekto preklial pred 11 rokmi a on sa zabil ta pica mu pocarovala a teraz pred stirmi dnami zdochla a ja sa jej pojdem vysrat na hrob... a s kriedov napisane : nekonecny nepokoj tvojej dusi aby si trpela naveky
Ale si napisal ozaj drbnutu otazku,...no sak co ti mame na to napisat?...nie sme duchovia ani nic take, nemozeme vedeit ci sa sam preklajes abo co...a este aj to tvoje zmyslanie, ze sa vyseres na hrob..mrtveho nechaj na pokoji, ten ti uz nic neurobi,nech ti uz akokolvek ublizil...teraz je mozno v pekle ...s trpi dost
SAk chod za dakym fararom, spiritistom abo kym a bude
ale ona mi dojebala cely zivot...ai by si neveril jak jedna vec dokaze zmenit zivot cloveka a osudy ludi... ...to nieje sranda... ...tak nech trpi pica ju vykopem a naserem jej do huby boha
Antarktis: Tak, neviem co si mam mysliet o clovekovi, ktory sa nevie poriadne vyjadrit, neovlada 10 pravidiel slovenskej gramatiky a pise o tom ako sa pojde vysrat na hrob.
...Mily ANTARKTIS,velmi dobre Ta chapem,Teba aj Tvoje zmyslanie,avsak musim uznat,ze ist a niekomu zanechat na jeho hrobe svoje fekalie je zbyocne ponizovanie Teba sameho.Musis uznat,ze si nezasluzi obycajna kopa hnijucich pozostatkov ludsekho tela,aby si sa namahal a stvaral nieco take.Avsak "pomstit sa" mozes...Skus skor tu inu stranku.Splet dusi a bohov,mozno tym by skor ublizil....Iked neviem ci b& to malo nejaky zmysel,viditelny vysledok...cokolvek...myslim,ze danej osobe,ci jej dusi by to nespravilo nic,ale Tebe by to mohlo pomocto trosku zmiernit tu zlost a bolest,ktoru v sebe skryvas....Skus skor to...nacri do zahrobia,ale nie fyzicky...
Antarktis: Osrat niekomu hrob je dost neprakticke. znamena to dodat pode ziviny aby sa jej lepsie darilo a to asi nechces. Vylej tam aceton a nikdy a po urcitu dobu tam nebude nic rast.
dakuje za pozornost a uvidime sa v novinach... ...ohen ohen bude svitit ... ...aj varga povazovali za blazna.... ...tak nech hory ohen vecny ... ... valecna sekira nikdy zakopana v zem nebude vzdy hrde v rukou pohanu sladkou nenavisti do boje pujedem .... .... vecny nepokoj tim co ublizovali ... ... a dokazy su a sama sa priznala ...naveky omen
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
...jebat aj stura ze vam vygumoval mozgy... ...ani jeden z vas sa nevijadril k veci same picoviny boha...
SAk chod za dakym fararom, spiritistom abo kym a bude
TY CAKAS NORMALNU ODPOVED?
Ja som cakal normalnu diskusiu.
A sulas s Gog22: ako vies, ze je to ona?...nie si nahodou az prilis povercivy?
...AVE...
a potom ked to uz pojdes spravit, tak popros niekoho, aby ta pritom aj odfotil a neskor to uverejni aj v novinach.
potom budes nielen prekliaty ale aj slavny a určite uz nebudes mat pristup k birdzu.