tom a jerry su najlepsi tim,vkuse santia,blaznia..tom a jerry su..tom a jerry suuu..pripraveni na dalsiu sou! kazde rano kym si nedam sluchatka do usi,kedze pozeravam telerano
ale inak hocico,co mi napadne.. teraz zase stale "male koniky lubi boh..hoc su len zvieratkaa"
Sweet home Alabama... GaGa-oo-la-la! Want your bad romance... Cause I, just set them up, just set them up, just set them up, to knock them down (+ to pískanie návykové
dnes som sa prichytila pri "i"m dreaming of a white christmas", potom pri Kláre od chinaski, ktorej som nechctiac spotvorila text z "počkám až usneš" na "počkám až uschneš". ale inak takmer stále niečo.
to čo som počula naposledy..to si spievam až dovtedy kým nepočujem niečo ďalšie a najhoršie je, že si spievam aj tie pesničky, ktoré z duše nenávidím a momentálne? GnR - Dont Cry...ale čochvíľa sa to asi zas zmení
oooo nie... to druhe video sa prave nezmazatelne zapisalo do mojho rebricka najhorsich songov ci videoklipov vobec... aaaaa, ani som ho nezvladla dopozerat, fakt..
Som fajnšmeker v pospevovaní, ale nemôžem si spievať pred každým
Vo svojom repertoári máš už dlhú dobu Františka od Buty, La femme fatale od XIII.století, My mercy od Coal chamber, Fantóma opery, Angels fall first od NW a kadejaké prkotiny, ktorých slová ani poriadne neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
ale inak hocico,co mi napadne.. teraz zase stale "male koniky lubi boh..hoc su len zvieratkaa"
Tak teraz toto
Mentos, the freshmaker.
toto dookola.
a s @cerwik om to spoločne zavýjame na ulici a vrtíme sa. a niekedy ešte spievam
Gene Kelly - I´m Singing In The Rain
alebo akýkoľvek zlý hit, čo mi príde na rozum počnúc O-Zone, pokračujúc cez Britney Spears a končiac pri Alexandrovi Marcusovi
oooo nie... to druhe video sa prave nezmazatelne zapisalo do mojho rebricka najhorsich songov ci videoklipov vobec... aaaaa, ani som ho nezvladla dopozerat, fakt..
papaya, papaya, coco und banaaaana
aby ste objavili novu pesnicku mesiaca pre vas
a ešte pri tom skackám trupom sprava doľava a späť
Vo svojom repertoári máš už dlhú dobu Františka od Buty, La femme fatale od XIII.století, My mercy od Coal chamber, Fantóma opery, Angels fall first od NW a kadejaké prkotiny, ktorých slová ani poriadne neviem
aktuálne dosť často : give me freedom give me fire give me reason take me higher
a potom ešte melódiu z Draculu, alebo don´t stop me now
Přes úzkou řeku a bažiny,jedeme ke strejdovi,lodička trefí snad dojedem když tolik sněhu je.
Přes úzkou řeku a přes lesy,slavit narozeniny mam malý dárek pro Bobíka sna nám neviroste.
Přes úzkou řeku a přes lesy,jedeme k naší babičce, mrzne nos a nohy zebou jak takhle šlapeme krajinou.
že?
čo srdce pohladí-láska
nemožem si pomocť chytľave je to strašne