objednala som si z netu šošovky na meno mojej matky, vlastne vždy to tak objednávam, ale teraz nastal problém, že prišli mi včera, ale nikto nebol doma, tak mi nechali v schránke taký žltý papierik, že si máme ísť po ne.. ALE rodičia
keď na tom žltom papieriku nemáš zakrížikované "do vlastných rúk" ako vravíš tak stačí si prísť a len podpíšeš že si to prevzala na pošte brigádujem na pošte tak viem a samozrejme doklad totožnosti
aj ja brigadujem na poste a potvrdzujem, ze ti to daju, ak to nie je do VR... hoci, nemala by som to hovorit, ale mna obmakcia skoro vzdy, aj ked je to do VR, sa to bude zbytocne potriepat? horsie by bolo, keby je to z okresneho sudu atd., vtedy som nekompromisna aj ja
ak byvaš na dedine a poznaju ta daju ti v pohode...mne daju aj za sestru aj za mamu aj oca aj starkeho aj za neviem koho ...ak nie..tak nech ti napisu splnomocnenie a neviem či ti netreba aj mamin občiansky..neviem
@7@15 tiez sa mne tak zda ako bolo povedane ale je to len na tej danej osobe ci da alebo nie lebo ak zacne tvrdit na svojom ze len ta dana osoba tak si nepomozes.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@tommyhot co jej hovoris kokotiny ? ... uz vstan od toho pc a zacni zit realny zivot .... vidno ze si casto na poste ... bože prijeb na entu