No mam tu 2 dotazi mate niekto skusenosti s tymto:niekto mi poslal piatok 18.23 zasielku pride na postu sobotu ? Oni maju normalne otvorene len neroznasaju ci si teda mozem ist poto, normalne by mi to prislo pondelok, ten isty pripad z ups piatok poslal m
@igorv na tú sobotu sa nespoliehaj...nemá to tak každá.... ani len otváracie hodiny nebývajú všade rovnaké
@r3stor nepríde a keby aj predpokladám, že na pošte by bez vyzvatia aj tak nikto nezapodieval tvojimi rozmarmi... inak ja by som sa na tvojom mieste ani na ten pondelok veľmi nespoliehala...mne nedávno zásielka prvou triedou prišla až o deň neskôr ako mala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
** medzera za :
*** 18:23
**** ciarka za "zasielku"
***** v sobotu
******.. sa mi nechce dalej, ale toho dost este
ja som ani nevedel, ze posta je aj v sobotu otvorena napriklad... nevydrzis bez toho do pondelka, ked ti to pride do schranky?
@r3stor nepríde a keby aj predpokladám, že na pošte by bez vyzvatia aj tak nikto nezapodieval tvojimi rozmarmi... inak ja by som sa na tvojom mieste ani na ten pondelok veľmi nespoliehala...mne nedávno zásielka prvou triedou prišla až o deň neskôr ako mala