Chcem si objednať tričko z USA ale neviem kolko by mohlo stáť poštovné. Na stránke som to totiž nenašla, bolo tam len že mimo USA je to okolo dvoch týždňov kým to príde. Neviete niekto poradiť?
sak ale musi to tam byt niekde na stranke, to je individualne, kazdy obchod to moze mat rozne, podla toho ake zmluvy maju s dopravcami atd., zrejme pre nich nebude platit ta ista cena ako keby ti chcela teta bratrancovej babky zijuca v amerike nieco poslat...
vacsinou z net shopov je postovne zadarmo (free shipping) a niekde nie je..ale zas tie sumy potom nie su tak vysoke ako by sa zdalo..
Clo platis ak mas tovar nad 20e, dph ak nad 150 eur Takisto,cena cla nie je horibilna.
poštovné znamená väčšinou viac ako samotný tovar, ak to kupuješ kusovo @6@7 tak, clo a dph, clo nie je veľa, ale dph ťa dorazí, tak si radšej rozmysli, či si to chceš kupovať z ameriky, pretože oni to nepočítajú iba z ceny tovaru, ale z celkovej ceny dopravného+tovaru. a čo sa času dodania týka, mňa kontaktovala dodávacia spoločnosť kvôli clu, a tam to bolo +1 až 2 týždne čakania naviac kvôli papierovačkám.
dokonca som videla aj také že 'free shipping' nebolo free
za chvíľu to aj tak vyrastieš. podľa mňa prílišné drahoty za maličký pocit 'luxusu'.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
skus si ten tovar dat do kosika a vyplnit svoju adresu, niekde tam musi potom byt vypocitana celkova suma co budes platit
Clo platis ak mas tovar nad 20e, dph ak nad 150 eur Takisto,cena cla nie je horibilna.
dokonca som videla aj také že 'free shipping' nebolo free
za chvíľu to aj tak vyrastieš. podľa mňa prílišné drahoty za maličký pocit 'luxusu'.