Idem mi o to či by ste sa pred tým rozprávali s partnerom/partnerkou o tom čo chcete robiť v posteli a či s tým súhlasí hlavne kvôli tomu že by ste vedeli že nemá toľko skúseností (panna/panic napríklad). Lebo si myslím že keď sa už dačo začne robiť v pos
ja si myslím, že aj keď už "sa dačo začne robiť" a aj keď je "veľmi ovplyvnený" tak stále robí iba to čo chce.. ( no pokiaľ ho neškrtia, bijú a pod.) a ak povie potom že to nechcel tak klame
U nás to začalo tak, že sme spali na jednej posteli aj keď sme mali manželskú, potom každý na svojej polke chrbtom k sebe, potom moja drahá posunula hranicu tak, že mala ruku a nohu aj na mojej posteli, takže ma furt nakopávala kolenom. Nakoniec sme hranice posunuli tak, že spí úplne na inej posteli. V inom byte.
neviem k téme, posúvať hranice, to je taká divná celá otázka. Ja si vždy na začiatku ujasňujem s babou čo má rada a čo nie aby to bolo pre obe strany spočko. a to sú také vlastne ako keby hranice.
s poslednou som hranice posúval od normálneho sexu do nudného rutinného sexu, také hranice asi neboli v otázke že ?
Nie nie, konverzacia zbytocne narusi plynulost. V strede aktu treba elegantne vytiahnut puta, bic, vosk, haky a retaze a dynamicky to zakomponovat do prebiehajucej symfonie zmyselnosti.
@Tlcik
ehmmmm... hlavne by ma zaujímalo ako by si chcel posúvať hranice s pannou, keď ona ešte ani netuší kde ich má normálne.
a hlavne prečo by si to chcel robiť u človeka ktorý ešte ani netuší kde ich má normálne, snáď mu najprv dám čas aby to zistil, nie?
a závisí od toho ktoré a kam, niektoré sa dajú vyskúšať čisto neverbálne, bez upozornenia, v praxi, aj to či je druhá strana ochotná skúsiť, aj to, či sa jej páči, niektoré nie.
ale obvykle sa s partnerkami o sexe rozprávam celkom dosť, nie počas, ani pred, skôr po, vyzvedám čo ako vnímala, ktorá jej reakcia z čoho vznikla, atď. a z toho nejak prirodzene skôr či neskôr prejdeme aj do tých hypotetických rovín.
Priprav si dotazníček a pred tým jej ho daj vypísať. Alebo ,ako je to teraz moderné, sprav o tom fórum na BIRDZi, akože je to k bakalárke a pošli ju tam.
@18@21 normálne príde chut na HoI :happy:
(@ps102 )
@rocafella - Krym (a všetky podobné Anschluss-en, Rakusko) dopadol ešte úplne výborne.. (okrem ich tamojšej krymsko-tatárskej muslimskej menšiny..)
ohladom toho že nebol vtiahnutý, zasiahnutý priamo vojnou..
ako Donbas a JV, V Ukraj.
Tak chcel som vedieť iné názory, na väčšine som sa len zasmial
@tomias nemusí ťa zastaviť pri dačom čo vlastne nechce lebo keď je zaľúbená a v taj chvíli nadržaná tak dovolí takmer všetko, aj to čo si môže vyčítať neskor keď ju prejdu tie obe veci
@midnight taj aj taká panna môže vedieť čo chce(skúsiť) a čo nie. A testovať to na nej bez opýtania do predu je podľa mňa blbosť.
Tak ale je jasné že s reakcii vidno čo sa páči a čo už nie. Komunikácia a úprimnosť po to je jasné
Tak moc som sa nedozvedel asi len 2-3 reakcie boli nejaké rozumné
Išlo mi aj o to aby pri tom nepadli také vedy "ja nechcem pohlavný styk veď sa poriadne nepoznáme", "chceš dieťa ?", "ochranu máš".
Keď sú dvaja moc zaľúbený tak im niekedy stačí robiť tam iné veci bez sexu.
zo zaciatku ma podla mna svoje caro ta nevedomost a zaroven spontannost, ze skusas proste hocico, lebo nevies, co sa presne tomu druhemu paci. ale po case sa moze klude o tom pokecat.
My sme sa o tom rozprávali.. Hlavne večer sme preberali také pikantnejšie témy. Rozprávali sme sa ako to bude prebiehať, krok po kroku, pretože sme to mali obaja prvýkrát, takže strach bol obojstranný ale zvládli sme to .. Nikdy som ju do toho nenútil, vždy som jej hovoril, že až bude ona chcieť, aby sa dokázala uvolniť a tak sa jedného dňa stalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
neviem k téme, posúvať hranice, to je taká divná celá otázka. Ja si vždy na začiatku ujasňujem s babou čo má rada a čo nie aby to bolo pre obe strany spočko. a to sú také vlastne ako keby hranice.
s poslednou som hranice posúval od normálneho sexu do nudného rutinného sexu, také hranice asi neboli v otázke že ?
ehmmmm... hlavne by ma zaujímalo ako by si chcel posúvať hranice s pannou, keď ona ešte ani netuší kde ich má normálne.
a hlavne prečo by si to chcel robiť u človeka ktorý ešte ani netuší kde ich má normálne, snáď mu najprv dám čas aby to zistil, nie?
a závisí od toho ktoré a kam, niektoré sa dajú vyskúšať čisto neverbálne, bez upozornenia, v praxi, aj to či je druhá strana ochotná skúsiť, aj to, či sa jej páči, niektoré nie.
ale obvykle sa s partnerkami o sexe rozprávam celkom dosť, nie počas, ani pred, skôr po, vyzvedám čo ako vnímala, ktorá jej reakcia z čoho vznikla, atď. a z toho nejak prirodzene skôr či neskôr prejdeme aj do tých hypotetických rovín.
A ako spomenul @18 aj tak sa dá len pozor aby si nedopadol ako Krym.
@18 @21 normálne príde chut na HoI :happy:
(@ps102 )
@rocafella - Krym (a všetky podobné Anschluss-en, Rakusko) dopadol ešte úplne výborne.. (okrem ich tamojšej krymsko-tatárskej muslimskej menšiny..)
ohladom toho že nebol vtiahnutý, zasiahnutý priamo vojnou..
ako Donbas a JV, V Ukraj.
@tomias nemusí ťa zastaviť pri dačom čo vlastne nechce lebo keď je zaľúbená a v taj chvíli nadržaná tak dovolí takmer všetko, aj to čo si môže vyčítať neskor keď ju prejdu tie obe veci
@midnight taj aj taká panna môže vedieť čo chce(skúsiť) a čo nie. A testovať to na nej bez opýtania do predu je podľa mňa blbosť.
Tak ale je jasné že s reakcii vidno čo sa páči a čo už nie. Komunikácia a úprimnosť po to je jasné
Tak moc som sa nedozvedel asi len 2-3 reakcie boli nejaké rozumné
Išlo mi aj o to aby pri tom nepadli také vedy "ja nechcem pohlavný styk veď sa poriadne nepoznáme", "chceš dieťa ?", "ochranu máš".
Keď sú dvaja moc zaľúbený tak im niekedy stačí robiť tam iné veci bez sexu.