Moze to zniet blbo, ale obcas ked som v skole, nakupnom centre, alebo jednoducho vsade kde su verejne toalety a ide tam so mnou kamaratka, spoluziacka, alebo niekto znamy a po celom dni v skole potrebujem vypustit aj "vetry" tak to vacsinou pri malej potr
@xnikushinkax tak nie je to nic extra hrozne, ale beriem to ako taku diskretnu vec co sa tyka ci to robit, alebo nerobit pred mojimi znamymi, ale jedina moznost ako to mozem urobit je potichu na wc, ale napadlo ma proste ci to aj tak nepocuju a preto ta otazka
@simonesailor ako šak ked si na zachode neviem ale možno to počuť. =D ako už som take počula a robím to aj ja. a ked su to známi. tak čo ježiš .. ved sme len ludia... ... pohodka. a veru lepšie na záchode ako vypušťať plyny volakde v spoločnosti
@xnikushinkax takze si pocula z vedlajsej kabinky aj taky ten "syciaci tichy zvuk"? no ako samozrejme, preto to robim samozrejme na wc, aby sa mi nestala trebars nehoda niekde inde. Ale aj tak ma to stve ak to niekto pocuje.
No ale tak v skole je tam so mnou asi vzdy nejaka spoluziacka. A stve ma to preto, lebo som nejak naucena, ze sa to pred inymi nerobi a hanbim sa ked ma niekto pocuje.
prdnúť na hajzli ti je trápne ale napísať to na Birdz pred "celým" Slovenskom už nie. hmmm na tvojom mieste by som si prdol uprostred nákupného centra a efekt by bol rovnaký
@simonesailor nie nepride mi to tak, na zakladnej sme chodili na vecka spolu to hej, kvoli pokazenim dveram, tearz neskor mi to prislo fakt take, ze skor kvoli kecaniu a prejst sa tam baby chodia.. ja radsej sama neviem ..
ja som si raz dávno ako dieťa vypočul rozhovor na autobusovej zastávke kde chalan vysvetľoval babe ako sa toho zbavuje on. proste si jeden prd rozložil na viac častí a v jednom obchode pustil kúsok. v druhom polku. pri stánku s občerstvením si poriadne aby sa rada vyprázdnila a takto to odporúčal robiť aj jej =D. jeden prd je vraj najlepšie rozdeliť na tretiny. presne takto to povedal a ja si to pamätám ako by to bolo včera =D odvtedy si pri stánkoch fastfúdu vždy na toto spomeniem =D =D
Joj z tohto si tak robiť ťažkú hlavu...Je to prirodzený proces, každý s tým musíme existovať. Nie je na tom nič trápne, je to úplne normálne a miesta ako wc sú na to určené, takže pokiaľ tam aj nezasyčíš ale rovno zareveš jak lev nič sa nedeje. A keď to niekto začuje, no a čo? Tak sa na tom zasmej, netreba byť upjatý..iečo iné by bolo delobuch vonku, na verejnosti, na wc sa tým trápiť nemusíš...A rozhodne menší trapas ako čo si spomínam na jednu cestu vlakom, stál som so skupinkou ľudí pri dverách, kde je wc a to bolo dĺĺĺho obsadené. A linula sa z neho naozaj nevábna aróma ktorá zaplavila celú chodbu. Keď nakoniec bolo počuť spláchnutie všetci čakali že odtiaľ vyjde nejaký veľký stokilový chlap. Dvere sa otvorili a vyšlo útlučké žieňa, asi 40 kilové dievča. Vtedy bolo ťažko zostať vážny, ale nikto to nekomentoval a zachvílu sa na to zabudlo...Tak čo tam po prde na wc!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
ale tak ak ti to príliš prekáža, tak niekde to robia tak, že práve vtedy spláchnu a ten zvuk to prehluší
inak @1 (ach)
niekde v obchode som videl tlmice na prdy,skus si kupit..alebo len povedz kamoskam ze si ides na zachod poprdkat nech tam nejdu
ved ked musíš tak musíš...
Prosím ťa...
Keby si bola moja priateľka či kamarátka a prdíš u mňa ma záchode, tak mi to vôbec nevadí, nerob si z toho hlavu...
si moc slušne vychovaná ludia rátajú s tým, že na wc budú počuť takéto zvuky...