No chcem dať urobiť originálny hrnček ako darček na narodky niekomu, len neviem ako to funguje. Takže ak s tým má niekto skúsenosť, ako to robili vo faxcopy, budem rada keď napíše. Hlavne chcem vedieť, za koľko to spravia (myslím časovo), či mám doniesť v
@coloredbrain@1 ja som dávala odtiaľ robiť kamoške ten kúzelný hrnček,čo po naliatí horúcej vody sa objaví obrázok, výsledok perfektný,platila som 16€ tuším, doručili mi to na predajňu(je to lacnejšie ako keď ti to donesú domov) do 5 dní
ale ak máš niekde v meste pobočku fotolabu tam by ti to tiež mali spraviť
Keby som dostala taký darček, asi začnem znovu uvažovať nad zbytočnosťou niektorých vecí.
Tvári sa to síce prakticky, ale iritovala by ma rôznorodosť kuchynského vybavenia. Keď hrnčeky, tak sadu. ROVNAKÚ. Alebo aspoň štylisticky príbuznú. Všetko navyše je fajn tak na víkendovú chatu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ale ak máš niekde v meste pobočku fotolabu tam by ti to tiež mali spraviť
Tvári sa to síce prakticky, ale iritovala by ma rôznorodosť kuchynského vybavenia. Keď hrnčeky, tak sadu. ROVNAKÚ. Alebo aspoň štylisticky príbuznú. Všetko navyše je fajn tak na víkendovú chatu.