Potrebujem názor na danú situáciu z pohľadu hlavne mužov , lebo v niektorých sa nevyznám .
( Dotyčný má 33 ) vo všetkom čo potrebujem vybaviť surne a pod. mi vychádza hned v ústrety , je milý , pozorný , nespustí zo mna oči a je nesvoj ked sa objavim v jeho blizkosti ale ked sme sa raz bavili o citoch tak mi neodpovedal .Je na vyššej pozicii ak
mne by tiež liezlo na nervi aby mi niekto eustále prejavoval city, milujem ťa, šaliem za tebou, to je tak pre 15 ročne deti čo sa chcu zamilovať:/.........filip
Niektorý ľudia nevedia vyjadriť svoje city t.j. sú citovo chladný... Dá sa to určiť aj podľa znamenia, ale držať sa faktov ohľadom lásky je največšia kravina
Pozvi ho niekam na kávu a tak...ak chceš poznať,čo k tebe cíti,budeš musieť byť ty aktívna,keďže on asi nemá odvahu alebo to nechce riešiť také veci kvôli práci...skús a uvidíš.
z toho čo si tu napísala je jasné že ten muž má o teba záujem a nie malý, no z istotou ti viem prezradiť, že sa chce stebou minimálne milovať, či sú v tom z jeho strany aj nejaké tie citi možno zistíme keď mi prezradíš čo si sa ho pýtala ohladne citou...?
Počas jednej debaty medzi nami my nechtiac vyklzlo , že som do nho zamilovaná.......... jeho reakcia bola asi taka že mi na to neodpovedal a potom sme s k tomu nevracali ale aj tak robi to co som uz pisala vyssie ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ťažko povedať. Ale keď je nesvoj ale tebe sa páči tak ho pozvi na večeru, alebo na ´´rande´´. a uvidíš
Mój
Kokot...
Ja to jebem takéto témy...
mne by tiež liezlo na nervi aby mi niekto eustále prejavoval city, milujem ťa, šaliem za tebou, to je tak pre 15 ročne deti čo sa chcu zamilovať:/.........filip
Pozvi ho niekam na kávu a tak...ak chceš poznať,čo k tebe cíti,budeš musieť byť ty aktívna,keďže on asi nemá odvahu alebo to nechce riešiť také veci kvôli práci...skús a uvidíš.
z toho čo si tu napísala je jasné že ten muž má o teba záujem a nie malý, no z istotou ti viem prezradiť, že sa chce stebou minimálne milovať, či sú v tom z jeho strany aj nejaké tie citi možno zistíme keď mi prezradíš čo si sa ho pýtala ohladne citou...?