Teda takéto správanie má podľa mna len jedno vysvetlenie - má ťa rád ale nevie ako by ti to mal povedať, ako sa k tebe správať. Len mu raz vtisni pusu na pery (ale pusu, nie francuzák )a čakaj reakciu.
A keby reakcia aj tak neprišla len sa spýtaj či by si to nechcel niekedy zopakovať
snazi sa ti natlacit halusky do hlavy proste chce ta dostat na to ze ti da malo pak as trhne aby si chcela viac snazi sa ta zmotat :d asi by bolo dobre mu to vratit nejako porpipade si z toho nic nerobit prosten a to ide zle
To isté mi robieval jeden chalan.. Lenže on si chcel len užívať, nič viac. Tak od toho veľa nečakaj ani ty. Čím skôr si uvedomíš aký je to debil, tým lepšie to bude pre teba..
čo ťa je do toho ako píšem...ty si píš ako chceš a mne daj pokoj....nikto sa ťa nepýtal aký máš názor nato ako ja píšem..si to nechaj láskavo pre seba...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
áááááálebo je schizofrenik!
on nemá babu...to viem naisto...ale pssst
veď ako ja na neho berem stále....som mimo z neho už skoro rok...
len nechápem prečo sa tak správa...úplne niekedy paradoxne
Teda takéto správanie má podľa mna len jedno vysvetlenie - má ťa rád ale nevie ako by ti to mal povedať, ako sa k tebe správať. Len mu raz vtisni pusu na pery (ale pusu, nie francuzák )a čakaj reakciu.
A keby reakcia aj tak neprišla len sa spýtaj či by si to nechcel niekedy zopakovať
preboha, neprzni slovencinu s thaq...
čo ťa je do toho ako píšem...ty si píš ako chceš a mne daj pokoj....nikto sa ťa nepýtal aký máš názor nato ako ja píšem..si to nechaj láskavo pre seba...
juuj ale tých pús už máme za sebou viac ako veľa....