Ahojte. Mám 12 čoskoro 13. Potrebovala by som radu ako získať peniaze. Viem je to asi nízky vek ale som v ťažkej situácií. Chcela by som vediet ako získat peniaze buď nejakou brigádou alebo hocičím iným (nič nelegálne samozrejme ).
@alex458 Nie každý má takých super rodičov ako ty, že "mama daj dvacku" a mama vytiahne padíka....ani ja to nemyslím ako hejt. Možno už nemajú ani na jedlo.
@aventine ja neviem, ale rozmyslam nad fake uctom na pokeci s tym, ze tam budem predavat spinave nohavicky..zaspinit ich zvladnem a ked to dotycnemu poslem postou, tak mu nedojde, ze to nieje od tej peknej slecny na fotke. ez money
@hagelslag závisí od toho, či tie peniaze potrebuje na nejakú blbosť alebo fakt na niečo seriozne, nevravím, že rodičia jej majú len tak hodiť peniaze, ved ked jej to treba na nejakú blbosť tak chápem, že jej nedajú, ale ked na niečo do školy alebo tak, to je iné
a navyše, nenapísala, že prečo tie peniaze nemá, zase nie každý je sociálny prípad
Roznasanie letakov do schranok, skus si pozriet brigady na internete. Alebo predavat svoje rucne prace na internete, neverila by si ze aj taketo "hluposti" ludia vo velkom kupuju.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a navyše, nenapísala, že prečo tie peniaze nemá, zase nie každý je sociálny prípad