Ahojte. Som tu novy a prihlasil som sa tu stym ze najdem pomoc na moj poblem. Mam 16 rokov a vysku 191cm.Cvicim uz jeden rok lebo ma to strastne bavi a dviham uz celkom velke vahy a stale rastiem. Milujem kulturizmus a davam donho vsetko. Chcem pribrat a
nie je nič viac sexi ako vysoký chlap!! tak buď rád, že ideš do výšky!! apekne Ďalej makaj ono sa ti to potom odrazí aj na tom že budeš priberať a bude dobre
@som123 dala si mi link na E-shop to, že maju male % bielkoviny tiež nieje zle a mineraly tiež, a ak naražaš na nazvy typu "anabolic" a podobne to len kvôli biznisu, menej znali to kupia lebo si myslia, že to anabolic znamena, že fakt ma anabolicky efekt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a gainer nie je zložený 100 % zo sacharidov
» www.kulturistika-shop.sk/index.php?page=...
viacerí odborníci by ti povedali, že to nie je až také neškodné..
pri vysokych vahach sa zastavuje rast ? tak to by som mal mať 150cm rast je ovplyvneny okrem genetickej vybavy aj prisunom živin
Zasa ti spomeniem Koklyaeva začinal so vzpieranim v 13 rokoch a nemal poriadne ani 150cm .... spominam preto lebo je to proste stroooj