NIkdy som si nemyslel že budem niečo taketo vytvaarat ale musim už neviem čo mam robit. Som 9 na Zš a teraz sme si školy vyberali vybral som si v Košiciach filmovu školu to je dost kus kedže som zo žiliny len moja mama najprv nie nie nie a potom ano ano a
chodím okolo tej školy do školy.. skús urobiť rozhovor s výchovným poradcom v škole a nech on urobí stretko s tebou a tvojou mamou a nech jej prehovrí do duše
no už som sa snou 300x rozpraval a ona ne ... jedine keby ma nezobrali na žiadnu tu školu na ktoru som si dal prihlašku...ale aj tak už je neskoro podat tu prihlašku tam tak nevme či by sa to ešte dalo ... čo myslite??
no ak ju nedokazes presvedcit ani po mnohych rozhovoroch, tak sa asi - vzhladom na svoj vek - musis podriadit jej voli...a myslim, ze @1 je celkom OK - ved vela ludi (zrejme vacsina), co robia v tej oblasti, nema strednu skolu - to, ze pojdes na gympel, neznamena, ze stracas moznost skoncit tak, ako chces
kazdy ma na daco talent ti nato proste na skole ziskas prax a skusenosti podla mna mama bi ti nemala branit v studiu ktore si sam zvoli je to dialka ale ked ta daco bavi stoji to za to urcite radsej 4,5 rokov cestovat akoby som mal po zvysok svojho zivota robit nieco co ma nebavi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
skus si s nou sadnut a este raz jej vysvetlit ze tam chces ist a ze tebe dialka nnerobi problem atd