@kubosukar Ahoj. Musíš ho potom platiť celý od začiatku. Napr. za mojej éry si si len doplatil nejakú čiastku a mal si ešte nejaké pokusy na opravu (tuším 3)
Ale na 3x to spraví každý kto aspoň ako tak vie šoférovať.
@kubosukar ak neovládaš zákony tak by ti ho nikdy dať už nemali. Jazdiť a pritom neovládať zákony je niečo ako mať kondóm pri sexe a pritom ho nevedieť nasadiť dobre. ...
v mojej autoskole sa platili kolky za 8E ked niekto nespravil, ale poznam iba jendu babu, ktora robila odznova a ta vzdy nespravila jazdu (za take debilinky ju vyhodili). nemusis ani tie testy robit dvakrat, staci kazdy raz, lebo tie otazky sa furt opakuju.... budes na siestom a uz sa ti nebude chciet, lebo to bude stale rovnake
Zalezi od autoskoly takze sa spytaj tam kde chodis. Co ja viem tak napr. v grendeli sa plati 100€ za dalsi kurz ak nespravis na 3. krat. V opacnom pripade sa plati cely kurz.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale to by si musel byt fakt retard aby si to na 3x neurobil O___O
Ale na 3x to spraví každý kto aspoň ako tak vie šoférovať.
to ja len tak ...
keď na 3x nespravíš, tak by si ani mhd podľa mňa nemal používať
drzim palce a prajem dobreho policajta
ak nespravis, na 3x, musis si zaplatit cely kurz