Som zamilovaná do muža ktorý sa na mňa veľmi hnevá a neviem ,aký ma na to dôvod , ignoruje ma ako mam si získať jeho lásku, a zistiť dôvod prečo ma ignoruje ?? Píšte len normálne odpovede ďakujem .
Nwm v čom je problém ale ja som sa tiež hneval na jednu slečnu skrz to že bola dosť šibnutá no a nakoniec z toho bolo neverending story chvála bohu to už skončilo
Sa s ním porozprávaj. Ako sa môžeš riadiť radami ľudí ktorý nepoznajú teba ani jeho. Kopa hrdinov tu je čo všade píšu ze ser na to a oni sami doma plaču do vankúša pre dajakú holku/šraca a pchaju sa do riti čiže určite s nim pokecaj povieš ako to cítiš a uvidíš čo bude
@davidkq no ved uz viackrat som ho volala vonku pokecat a stale povie, ze potom dakedy pokecame a ked sa mame dohodnut , ze kedy by mal cas ist pokecat ta ignoruje
@mirka158 tak presne toto robím aj ja dvom dievčatám ale nie je to preto ze by som sa na ne hneval ale viem ze ak by som šiel riesilo by sa toto a u oboch je dôvod prečo to s nimi riesit nechcem. Skus mu napísať cez chat je človek odvaznejsi tam ti možno povie prečo je to tak
áno aj ja si to myslím nechce ťa,ale nevie ako ti to ma povedať ,chalani neurazte sa,ale niektorí ste sebci neviete povedať pravdu a baby sa potom trápia.Niekedy je lepšie povedať pravdu asi skôr napísať nejako citlivejšie-nehnevaj sa ostaneme kamaráti také klišé,ale budíš @ps102 asi to tá baba tiež tak cíti nie si jej typ iba ťa berie za kamaráta,to iba ja som taká úprimná "sviňa" potom sa ľudia urazia,ale tak radšej poviem pravdu akoby som mala klamať!!!
no len , ze je zvlastne ,ze pretym ma balil a vzdy ked som mala nejake problemy mi pomahal aby som sa netrapila a odrazu ma ignoruje a nechce ma ani len pocut a aj pretym ked mi pomahal ked som mala problemy vedel, ze k nemu citim lasku a vtedy v pohode sa so mnou bavil a odrazu nic ignoruje ma
To že chalan či baba niekoho ignoruje neznamena že ťa nechce . Možno je len velmi mocno dzihnuty na hlavu alebo hanblivy . Jak vieš že sa nateba hneva ? tym že ta ignoruje možno si len mysli že si ina liga na ktoru nema . Moja laska ma tiež ignorovala nakoniec mi povedala prečo a bola s toho dobra parodia xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a mozno ta jednoducho nechce a lezies mu na nervy
kazdopadne kaslala by som na to, uz len vseobecne sa snazim drzat najdalej od ludi ktori su schopni sa hnevat