cafte, potrebovala by som radu od niekoho co ma rozhlad v grafike a programoch... chcem vytvorit kolaz fotografii v programe Gimp. Ide o to, ze to ma byt darcek, chcem si to dat potom vytlacit ako plagat o velkosti aspon A3. Len sa chcem spytat, ze ked ju
@kail91 pozeram o tom na youtube, vyzera to skvele, dakujem... len: bola tam ukazka 1 kolaze, ale tie fotky tam boli navrstvene sposobom, ze mali ostre hrany, ja potrebujem spravit prechody, myslim ze mi rozumies ide to aj v Picase? a otazka ohladom kvality pri zvacseni ostava...
cize ak tvoja pracovna plocha bude mat 4956 x 3504 bodov a tuto plochu zaplnis nezvacsenymi fotkami (tiez aspon 300dpi), tak to pri tlaci A3 bude a-ku-rat.
@beab áno kvalita obrázka je zachovaná - samozrejme závisí aj od toho odkiaľ máš ten obrázok/fotku a tie prechody neviem ti povedať, ja som robil koláž tak, že som si fotky vrstvil cez seba a rôzne prekrýval, presúval, otáčal, rámoval a tak, skús vyskúšať, prinajhoršom to odinštaluješ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
proste A3 ma rozmery 297mm x 420mm
300dpi je ~ 118 bodov na centimeter
cize ak tvoja pracovna plocha bude mat 4956 x 3504 bodov a tuto plochu zaplnis nezvacsenymi fotkami (tiez aspon 300dpi), tak to pri tlaci A3 bude a-ku-rat.
a vdaka za rady vsetkym