zdravim potrebujem radu že ako mam pomocť kamarátovi/tke ktorý/a je fest strieskaný chová uplnu opicu a nevie sa ani hybať a do hodiny ho mam doviesť domov lebo inak jeho fotrikovci odpalia aj mna ???už som to zažil a mal som pekne poje.y
ja som tiez zazil podobnu situaciu ked sa kamaratka prvy krat ozrala aj ostatnymi vetsina sa rozbila uplne prvy krat no ale doticna to prehnala a nedala si ako ostatny 4-5 poharikom nicolauski ale stahla ostatok flasky cca 1/3 td. jej riadne udrelo(ja asi jediny s kamaratov vôbec nepijem tak mam prehlad a museli sme jej vyupratovat cely byt a take podobne veci ale k jadru dat ju co najviac do kopi a potom najist nejaku kamosa/kamosku ktorý/á by bol/a ochotný/á ju k sebe zobrat u nas sa vyplatilo to ze kamoska mala volny byt takze (zhodou okolnosti sme mali tiez hodinu) sme ju par blokov odvlacili....jednoducho ju musis dostat na nohy nech sa o teba moze aspon opriet a ako tak ist...a potom ju dostat tam kde ju nebudu hladat za hodinu a pol ked vysla z dveri k matke uz uhrala ze to mala z antibiotik...(btw uzivala antibiotika..)
ja som tiez zazil podobnu situaciu ked sa kamaratka prvy krat ozrala aj ostatnymi vetsina sa rozbila uplne prvy krat no ale doticna to prehnala a nedala si ako ostatny 4-5 poharikom nicolauski ale stahla ostatok flasky cca 1/3 td. jej riadne udrelo(ja asi jediny s kamaratov vôbec nepijem tak mam prehlad a museli sme jej vyupratovat cely byt a take podobne veci ale k jadru dat ju co najviac do kopi a potom najist nejaku kamosa/kamosku ktorý/á by bol/a ochotný/á ju k sebe zobrat u nas sa vyplatilo to ze kamoska mala volny byt takze (zhodou okolnosti sme mali tiez hodinu) sme ju par blokov odvlacili....jednoducho ju musis dostat na nohy nech sa o teba moze aspon opriet a ako tak ist...a potom ju dostat tam kde ju nebudu hladat za hodinu a pol ked vysla z dveri k matke uz uhrala ze to mala z antibiotik...(btw uzivala antibiotika..) je lepsie ak sa pol dna neukaze ako keby ju mali najist uplne rozbitu....tak to je aspon z mojho uhla pohladu...
toto možno ani nepomôže ale hlavu pod sprchu...ja so m to ešte neskúšala lebo ja pijem vtedy keď mi nehrozí že ma načapú rodičia ale kamarát vravel že to celkom pomáha..potom aj napiť sa mlieka pomáha....
nalej do nej co najviac mineralky, vitamin C, ktory viaze na seba alkohol v krvi...ale nie moc.
ak to nepomoze (co hodina je dost kratky cas), namiesaj medicinku vytriezvenia, neviem presny recept, ale ide tam sojova omacka, citron, sol...neviem presne Ked to vypije, pojde pekne na dlho do objatia zachodovej misy a potom by to malo uz ist prirodzene
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ak to nepomoze (co hodina je dost kratky cas), namiesaj medicinku vytriezvenia, neviem presny recept, ale ide tam sojova omacka, citron, sol...neviem presne Ked to vypije, pojde pekne na dlho do objatia zachodovej misy a potom by to malo uz ist prirodzene