Je len otazkou tvojho svedomia a zdraveho rozumu, ci povazujes za spravne prilezitostne sexovat s 25 rocnym chalanom. Ale kedze si to napiala aj sem, tak si asi na pochybach.
no tak samozrejme ze to nevadi.... ale vies ako nemam nejake zaryte konzervativne nazory... ale si mlada... urcite krasna...a lepsie by bolo pre teba sexovat s chalanom s ktorym chodis...... lebo vies ked si to tak napisala tak mi napadlo ze ten chalan si urcite o tebe mysli ze si len nejaka holka na zavolanie alebo nieco take.... sex je super ale s nejakym pohodovym chalanom ktore lubis ....a nie len tak s hocikym kto si ta zrejme ani nevazi a nevies s kolkymi druhymi babami si moze okrem teba takto uzivat....
..ved vies ako to medzi vami je a ak ti to tak vyhovuje taak kde je problem??? pokial ti to takto nevadi (a nikoho nepodvadzas...) tak je to len na tebe ci ti to neprekaza (co ja viem svedomie a tak ..mozno)
Moja Mišinka aj ja ti poradím Jeden chalan tu mal pravdu, že ťa može zavolať hlavne vtedy ked si potrebuje užiť.. alebo sa nudi...
Teraz som nad tym trošku popremyšlalala a fakt by si mala najsť niekoho ako je Marian kto s tebou chce byť lebo mu je s tebou fajn, a nie len kvôli uspokojovaniu.........
Neboj sa ešte sa zalúbiš do niekoho ako do Riša.......
Len si davaj pozor aj na ten vek, a hlavne aby vam spolu bolo fajn.. a aby ste sa nestretavali len kvôli istym veciam...... a ked sa chalan nudi....
Ale no moja o to si je istejší.....nevem mno i tak sa stale rozhodneš podla seba ale mam pocit že sa v nom sklameš a mrzelo by ma ked sa potom budeš velmi trapiť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Teraz som nad tym trošku popremyšlalala a fakt by si mala najsť niekoho ako je Marian kto s tebou chce byť lebo mu je s tebou fajn, a nie len kvôli uspokojovaniu.........
Neboj sa ešte sa zalúbiš do niekoho ako do Riša.......
Len si davaj pozor aj na ten vek, a hlavne aby vam spolu bolo fajn.. a aby ste sa nestretavali len kvôli istym veciam...... a ked sa chalan nudi....
Tvoja Adka
A on ti dakedy povedal vôbec že ta lubi???
Všetci by len s niekým chodili..
Ta hej pravda ale nie každeho može baviť len tak si neviazane užívať........
nieje na tom nic zle podla mna
v 18tich by si to uz mohla vediet aj sama