to sa nedá takto, keď ťa človek nevidí... sú ľudia, ktorí sú približne rovnako vysokí, je medzi nimi desať kíl rozdiel, ale nemáš pocit, že ten druhý je tučný. proste je inak stavaný. kosti vážia inak, svaly vážia inak, tuk váži inak. hmotnosť je mätúce číslo. napríklad viem o babe, ktorej by som nikdy netipla 70kg, ktoré údajne má. keď už máš potrebu to riešiť (hoci by si teraz ešte nemusela, ale dobre), rieš to len podľa výzoru (máš pocit, že máš na sebe "niečo naviac", čo ti prekáža?) alebo sa poraď s kamarátkami.
rataj s tym,ze minimalne do 17 este podrasties aspon tych 5 cm...ono sa to strati proste sa len neprezieraj(to plati pre vsetky jedla,nielen sladkosti)
určite je to ešte pohoda, navyše si mladučká, ešte vyrastieš a to pôjde ale tak nesnaž sa hlavne že chudnúť nejako to nieje dobré pre tvoje telo a v konečnom dôsledku ani pre psychiku ( a to ty určite nechceš ) . Ale jednu radu ti dám ja športujem napríklad, hrám florbal ( možno to nieje nejak extra dievčenský šport ale predsa ) a váhu mám stále normálnu, teda váhu no , postavu a je to dobré aj pre zdravie aj psychiku a pomôže ti to aj s váhou takže tož moje vyjadrenie
jedz normálne zdravo a pohyuj sa... v tvojom veku by si nemala držať diéty. okrem toho, závisí od podielu tuku v tele či si tlstá alebo chudá. Každý organizmus je iný, každý má iné kosti a inú stavbu tela, preto jedna výška a váha môže u dvoch ludí vyzerať úplne inak
pokial sa citis dobre, tak na co je ti chudnut? aj tak este par rokov budes rast a "dozrievat". zbytocne si teraz budes lamat hlavu nad nejakymi 2-3 kilami pokial to nema nejaky vplyv na zdravie. a pri tejto vyske urcite nema...
Ak začneš chudnúť v 15 či koľko ti je ta v budúcnosti čakaj následky ...netuším jak vyzeráš ale keď píšeš že chceš schudnúť tak asi zle...priemerná hmotnosť na 165cm je 52-55kg
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ja mám 168 a 62 kg a som chudá...hoď si to do BMI