Začal ma baliť jeden spolužiak pre ktorého som mala už dlhšie slabosť... došlo to k tomu, že sme sa bozkávali a písal mi zaľúbené SMS-ky a tak sa stalo že som sa do neho zaľúbila...
hmm je dost blbe na com si by si mala vediet ty. ked sa chlapec nevie rozhonut. tak ta enchce.
ked napr. chalan povie zene ze ju lubi ona povie, ze si to musi rozmysliet alebo ja neivem co ine tak je jasne, ze ho nechce.
a to iste plati aj na opak. clvoek hadam nedje rozmysalt co citi k tej druhej osobe, nie? bud citi alebno neciti svoje pociti sa davaju znacne najavo. takze ta neche tak to chapem ja.
pocuvaj acheraya nehnevaj ma! mozno tamten typek zbiera baby ako trofeje, to neznamena ze su taky vsetci. moja spoluziacka flirtuje asi so vsetkymi chalanmi z triedy, pride mi ako kurva. znamena to snad ze vsetky baby v jej veku su kurvy?
ja myslim ze ta nechce...
spytala si sa ho ci chce nieco viac a on povedal ze nevie, myslim ze by si to mala brat tak ze nevie ako ti ma povedat ze NIE alebo ze NIE ale nechce ta stratit ako kamaratku pokial ste kamarati. t ze sa s tebou nerozprava znamena ze sa asi hanbi alebo naozaj nechce nic viac ale nechce si ta pohnevat, vacsinou to tak baby vezmu (ale zase vsetky nehadzem do jedneho vreca!). keby ta naozaj chcel tak by nerobil taketo blbostize sa s tebou nerozprava a urcite by nehovoril ze nevie ci a chce.
v laske nie je ALE, a nie je ani NEVIEM
som asi tak v jeho veku tak sa do neho viem zit ze ako asi rozmysla snad som ti pomohol
wewo: sorry nemyslela som to tak...ale vies vacsina nasich chalanov su taky....no myslim ze mas pravd...si to fakt vystihol...tak budem s nim kamoska ved co mi ine ostava...a ked bude stastyny...
myslim ze ta nechce zranit, preto sa ti vyhyba, nie ze by ta nemal rad, ale podla mna, si s amu pacila, mozno este stale, ale neviem..nehladala by som za tym z jeho strany lasku, lebo chalani sa catso nachaju uniest lne tym ako vyzeras, alebo tak, a uz si myslia ze ta miluju...my si to samozrejme vysvetlujeme pos vojom a hned im vylozime cele svoje srdce, ktore castokrat zlomia tym ze vobec nerozmyslaju na zaciatku nad tym, co robia, a ako nam mozu ublizit...mozno to z jeho strany bolo len take poblaznenie, alebo je za tym nieco ine-..ale to vie len on, preto by si sa s nim mala podla mna narovinu porozpravat, to vzdy zabere, nie vzdy k lepsiemu, ale aspon budes vediet na com si..drzim palce
NIKDY CO SA TYKA VZTAHOV NERIESTE VZTAHY CEZ SMS ICQ ALEBO CEZ NET JE TO UBOHE TRAPNE ATD VIEM BO TO DAKEDY ROBIM A HANBIM SA ZA SEBA ALE US TO MENIM ASPON SA SNAZIM RADSEJ ZAVOLAM AKO KEBY SOM MAL PISAT DACO TAKE CO MI SERE POVEDAT DAKOMU DO KSICHTU
Moze to byt kludne pripad, ked si je neisty a nevie, co presne a ako dalej. Ved ho zober niekam von a nejak sa prenesiete cez cudne obdobie. Vobec to nemusi byt tak, ze by ta rad nemal...
Tak lebo dajme tomu, že sa dáte dokopy, a budete 2mesiace spolu a potom sa v zlom rozídete, a budete po sebe len zazerať do konca deviatky, dosť na hovno to je, by som račej len kamoška zostala..
No u nás sa to už stalo, kamoška sa so spolužiakom pol roka nerozprávala ale potom ju to prešlo...a ja to mám horšie bo chodím do osemročného gympla a čiže to je ešte 4 a pol roka do maturity...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ked napr. chalan povie zene ze ju lubi ona povie, ze si to musi rozmysliet alebo ja neivem co ine tak je jasne, ze ho nechce.
a to iste plati aj na opak. clvoek hadam nedje rozmysalt co citi k tej druhej osobe, nie? bud citi alebno neciti svoje pociti sa davaju znacne najavo. takze ta neche tak to chapem ja.
ja myslim ze ta nechce...
spytala si sa ho ci chce nieco viac a on povedal ze nevie, myslim ze by si to mala brat tak ze nevie ako ti ma povedat ze NIE alebo ze NIE ale nechce ta stratit ako kamaratku pokial ste kamarati. t ze sa s tebou nerozprava znamena ze sa asi hanbi alebo naozaj nechce nic viac ale nechce si ta pohnevat, vacsinou to tak baby vezmu (ale zase vsetky nehadzem do jedneho vreca!). keby ta naozaj chcel tak by nerobil taketo blbostize sa s tebou nerozprava a urcite by nehovoril ze nevie ci a chce.
v laske nie je ALE, a nie je ani NEVIEM
som asi tak v jeho veku tak sa do neho viem zit ze ako asi rozmysla snad som ti pomohol