@vikuska008 je rozdiel ked nieco pises a ani nepozeras na klavesnicu (preklepy robim bezne) a ked normalne komunikujes >__________> ale ved ok, necham ta v tom
@night diki ja viem ze je to na nejakej stranke brainquest.sk ci ako sa to vola a chcela som to len pre jednu moju kamaratku lebo ma poprosila aby som jej s tym pomohla a nie pre seba aj ked si to urcite myslis
@night presne tak, dokonca aj prvý obrázok je zmenený. Ak si všimneš, ten ujko v ľavo dole, má modrú hlavu. To pôvodne robené takto určite nebolo. Čiže menia to tam, a to je dobre.
Trocha ma aj štve že si jej to z fleku napísal iný sa s tým serie aj niekoľko hodín, čo nad tým uvažuje a ty si jej to z fleku napísal. Ale si dobrý, to musím nechať
@night myslel som to tak, že ten brainguest ti zoberie len tú odpoveď tokamak. Ak by si napísal iter (čo napíše asi 99% ľudí keďže to je jediný realizovaný), tak by ti napísalo že máš dať pôvodný názov reaktoru.
Vy ste fakt divni..dievca sa tu pyta na veci,aj ked pre kanosku,a vy tu do nej hustite o podvadzani a robite sa tu neviem akymi mudrimi..(facepalm) aj keby to bola sutaz o neviem co tak to je uplne jedno,vyuziva zdroje a sa pyta..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
@hoperpohroma to je tá haluz, nevyhrá tam nič, to je len pre zábavu robené a na to aby si si cvičila mozgové závity.
btw ked ti nejde hladat podla obrazka na google.com, tak to skus na googleforidiots.com
2. CoG (len je to nejako inak otočené, ale je to to)
3. -
4. vyzerá ako schéme/nákres budov, alebo observatória...
5. -
Trocha ma aj štve že si jej to z fleku napísal iný sa s tým serie aj niekoľko hodín, čo nad tým uvažuje a ty si jej to z fleku napísal. Ale si dobrý, to musím nechať
inak, čo študuješ?
Ale aj feika je dobrá škola