Viem že je to asi hlupe ale ukončila som 5 ročny vzťah z istych dôvodov ale stale ho ľubim a zaroven viem že sa k nemu niesmem vratiť idem sa zblazniť zažili ste už niečo take?
Aj by som Ti napísala, že to chce len čas...Ale sama viem, že to nie je až také jednoduché... Asi hlavné je, aby si NAOZAJ chcela prestať... Ak čo i len trochu pochybuješ o tom, že to chceš, tak to neprejde nikdy...
nie nezazila som to...5 rocny vztah? ja sa nedopracujem ani k roku...ale zabudala som...5 rokov
moze pomoct "zaneprazdnenie mysle" alebo ina osoba...kamaratka,partia,kamarat,mozno iny chalan...ale pozor netvrdim,ze sup do dalsieho vztahu lebo "chcem pri teba na neho zabudnut"...to nefunguje...a zranuje
Ano, zazila som... ale trval dva roky, nie pät. Musim sa priznat, ze od toho rozchodu som si v hlavezacala filtrovat vela veci, rok som bola bez chalana, len tak som si zila v pohodke single. Chodila som vonku s priatelmi, venovala sa kniham, sportu, tomu co ma bavilo. Ale uplne sa mi nepodarilo zabudnut nikdy. Ked je ten vztah dolezity a hral v tvojom zivote velku ulohu, budes ho mat v srdci stale. Sice nie tak intenzivne, ale vzdy tam cosi z neho ostane. Ak chces zabudnut, odstran vsetky veci, ktore ti ho pripominaju, ak mas depku- poplac si, jednoducho musis sa s tym vysporiadat. Kedze si vzah ukoncila po 5 rokoch, iste si na to mala opravneny dovod, preto ak ti je za nim luto, smutno, snaz sa robit hocico ine, aby si zabudla, nenachadzaj vsak dovody, preco sa vratit. Uz by to nebolo ono... Drzim palce
treba si to nejako vytlacit z hlavy,,, proste rob nieco ine, naji si alebo sa vrat ka nejakym zalubam, mysli na nieco ine a ja neviem...mal by ti po case vyprsat z halvy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ticha voda brehy mije. dufam, ze sa to tu hodi. Za 1 rok zabudnes urcite. ja som zabudal 2 roky a najkratsie zabudanie mi trvalo len 3 mesiace
moze pomoct "zaneprazdnenie mysle" alebo ina osoba...kamaratka,partia,kamarat,mozno iny chalan...ale pozor netvrdim,ze sup do dalsieho vztahu lebo "chcem pri teba na neho zabudnut"...to nefunguje...a zranuje