Je tu jeden chalan, ktorého mám veľmi rada. On má 18 a ja budem mať 16. (Prosím, komentáre typu, že mám na to ešte čas, si nechajte).Chodíme na tú istú školu. On je tretiak a ja prváčka. Bývame v tom istom meste, takže do školy a zo školy spolu cestujeme,
ako je to milé, ale neviem... ja som sa nikdy na takéto veci nepýtala iných ľudí, a tu pomaly dobre že nedajú fórum že "treba mi na hajzel, mám ísť či nie?"
skúste si poradiť sami, veď čo bez netu by ste nežili? hlavu použivajte, hlavu!
Minule sa na mna pozrel chlapec, teda ja neviem, mozno sa ani nepozrel na mna, ale vedla mna, mozno sa ani nepozeral, ale myslim ze ma pocul, ako sa rozpravam, aj ked mozno ma nepocul.... alebo mozno ma aj videl aj pocul!! Co mam robit, myslite ze mam dat este sancu nasemu vztahu?
@luckaa16 ja tiež poznám jedného chalana je tretiak ja druháčka a cestujeme spolu... jeho kamoš mi tak nepriamo povedal že sa mu páčim ale neviem lebo v škole akoby sa mi vyhýbal... vraj kvôli svojim spolužiačkam ktoré si z nás robia srandu.... mne to nevadí a aj som mu to povedala že či sa mi vyhýba... ale nepáči sa mi tak mi to je jedno... no a neviem čo si mám o nom myslieť lebo sa predomnou správa strašne detinsky stále ma provokuje niečím čo poviem robí si z toho srandu alebo po mne hádže sneh ... a v poslednom čase sa ku mne začal správať dosť hnusne takže som ho začala ignorovať a ani sa nezdravíme minule sme stáli asi vyše pol hodiny na stanici lebo meškal vlak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Určite šancu máš a má ťa rád
Pozri sa, ja mám na lepšie baby ako si ty aj každý deň novú môžem mať. Preto ti hovorím že nie. Ale to som ti už naznačoval.
boha žena nebuď tupá a ver svojim dojmom.
skúste si poradiť sami, veď čo bez netu by ste nežili? hlavu použivajte, hlavu!