Chcel by som si nechat narast poriadnu hustú bradu s fuzmi, tak neviem ci sam mam casto holit a potom nechat narast, vraj ked sa budem casto holit tak chlpy zacnu rast rychlejsie a budu tmavsie a hrubsie,alebo s tym nemam robit nic a nechat si narast ?
Väčšina ľudí hovorí, že keď sa budeš holiť, tak ti začnú rásť rýchlejšie a tvrdšie. Ja som ale čítal, že je to skôr geneticky. Lenže podľa svojich skúseností verím skôr tomu prvému
@thepaulie Jo a zabudol som, že ak chceš rovnomerne nejaké fúzy a bradu, tak si to zo začiatku isto hoľ, pač tie panenské fúzy vyzerajú dosť blbo a keď budeš riadne zarastať, tak už ti to bude rásť viacmenej rovnomerne.
"fúze" rastu takou istkou rychlostou stale, takze zbytocne sa zacnes kazdy den holit, nezmeni to rychlostrastu.... ked ich chces mat dlhe tak na to treba cas, nic ine.
mám pre teba zlé správy... mechanicky to neovplyvníš... jedine biochemicky... aj keď neviem, či nájdeš lekára, ktorý by ti spravil hormonálnu "terapiu" kvôli takej... z medicínskeho hľadiska nedôležitej veci...
@2 je to aj geneticke. Mne napriklad rastu fuzy uplne ako ocovi.
A k teme, ak to uz chces, priprav sa ale, ze sa budes musiet o bradu vela starat. Parkrat do dna umyvat, cesat, zastrihavat, upravovat, bude ta to neskor svrbiet, atd.
@etelnair ked su potom fuzy dlhsie a rastu dalej, zvykne to mnohych chlapov svrbiet. Co som sa tak pytal znamych, vacsinou ich fuzy svrbia okolo 4.-5. tyzdna rastu. Uz davno som chcel zistit preco, ale nejak na to vzdy zabudnem.
ked som sa holil ziletkou tiez ma svrbelo tak po 4-5 dnocha par dni a potom prestalo. Teraz som ani neskracoval viac jak mesiac a medzitym ma vobec nesvrbelo a to uz bola fakt brada
jedna mierne uhodená žena z môjho mesta sa chcela stať chlapom, holila si bradu total brutal tamtým štýlom a teraz je zarastená, že by sa ten najzanedbanejší bezdomovec nemusel za takú bradu hanbiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A k teme, ak to uz chces, priprav sa ale, ze sa budes musiet o bradu vela starat. Parkrat do dna umyvat, cesat, zastrihavat, upravovat, bude ta to neskor svrbiet, atd.
radsej sa holim teda