Ahojte mam 17 rokov a mám problém. Mám velmi malé prsia. Vedeli by ste mi poradiť čo mám skusiť aby aspom trošku podrastli. Rozmyšlala som uz aj nad tabletkami ale počula som že je to dosť nezdrave tak s tym by som chcela este pockat. Vedel by mi niekto
mam rovnaky nazor ako ti predomnou.. ja mam tiez taky isty "problem", ale viac menej mi to je dost jedno.. no nepostastilo sa no co uz..zabijem sa preto? ne
Presne suhlasim s K211,Seina,mandarinka,angel....Aj ja mam male prsia aj sa mi kvoli tomu vysmievaju ale to nie je dvovod plakat,alebo nenosit to co sa mi paci...poznam chalanou ktorym sa pacia baby s dobrym srdcom milou tvarickou a malymi prsami....:o)
Elnini: Preeesne tak!! ..uz som to aj do nejakej temy pisal..ze mam viete kde velkost prs..eh ehm ....podstatne je co je pod prsiami...a to je to najhlavnejsie...SRDIECKOOO!!!
Hlavne bud zlatucka a pritulna..a to sa uz zas asi tretikrat opakujem.
No a aby som nezabudol...neopovaz sa brat ziadny humus!!! Si najdes mozno len nejakeho nadrzaneho ch*ja (s prepacenim..hehe), s ktorym vydrzis mozno tyzden..alebo sa s nim budes trapit, pretoze ho lubis...falosneeeeee!!!
Nie..clovek, ktory ta fakt lubi, ma tiez v riti to ake velke mas prsia! Pre takeho je podstatna laska...a to ja uz viem velmi dobre..a necumte na vek, sakra!! ...teraz som sa po polroku veeeelmi velmi..ale strasne sklamal. Neuveritelne som ju lubil..a tiez nemala nejake extra velke prsia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Hlavne bud zlatucka a pritulna..a to sa uz zas asi tretikrat opakujem.
Nie..clovek, ktory ta fakt lubi, ma tiez v riti to ake velke mas prsia! Pre takeho je podstatna laska...a to ja uz viem velmi dobre..a necumte na vek, sakra!! ...teraz som sa po polroku veeeelmi velmi..ale strasne sklamal. Neuveritelne som ju lubil..a tiez nemala nejake extra velke prsia.
Ale vsak..co je male, to je zlateee!!