ahojte potrebujem riesenie na jeden priklad z matiky , zadanie je : 8x-3=5x+5 vysledok ma vyjst 8/3 ... a my sa mame dopracovat k rieseniu a ani za biha mi to nevie vyjst , tak preto vas prsim o radu
Príde nám to všetkým ľahké, ale aj my sme sa to museli niekedy naučiť. Takže.. Ale rovnice ti bude treba asi dokým budeš chodiť do školy, tak sa to radšej fakt nauč
@11 je svata pravda.... keby nemam v hlave z matiky ansrané (+ celá škola) tak nám nie sú otvorené LEN brány filozofickej fakulty (ak človek nechce ísť na školu janka hraška)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
3x=8
x=8/3
chcela som napísať, že ako 8-mačka by si to mala vedieť, ale potom som si spomenula, že moja spolužiačka to nevedela v maturitnom ročníku...
to znamena ze si na tom dost zle fyi
pri tomto si zapamataj "x-ká a ostatné písmenká na jednu stranu a other shits na druhú "
som bifloš?
založím fórum!
a vela, vela sa uc matiky .. treba do zivota
ale rada do zivota: svet je postaveny na matike,
to je trivialne riesenie rovnosti v matematickom zapise, ktore vyrata aj cvicena opica.
darmo, ludia na slovensku su statisticky cim dalej tym hlupejsi z matematiky a pritom je tak krasna