Čauko potrebovala by som spraviť dve intrá na moje kanály, aj mám na to program ale ešte sa len zaúčam a nejak na to nemám čas . škola ...... Prosím bol by mi niekto ochotný spraviť intro ? Ak hej ja sa kludne dohodnem ... nechcem nič zložité ani moc jedn
AK MI ZOZENIETE ODBERY NA KANALY NIZSIE UVEDENE DOHODNEME SA NAPRIKLAD ZA ZDIELANIE STRANKY ALEBO ZA LIKES NA NEJAKEJ STRANKE .. A TERAZ K VECI :
Potrebujem jedno intro typu na hudobny kanal lebo mic'xujem hudbu .... a druhy taky všeobecný . Prosím kto je ochodtný mi to spraviť nech ma požiada na Fcebooku moj profil je : Verča Naďka alebo na email : verca-82@azet.sk a moje kanály ktoré používam ale ešte som len začala lebo doteraz nebolo kedy su tu : » www.youtube.com/channel/UCBhBrS... » www.youtube.com/channel/UCTXX5e...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Potrebujem jedno intro typu na hudobny kanal lebo mic'xujem hudbu .... a druhy taky všeobecný . Prosím kto je ochodtný mi to spraviť nech ma požiada na Fcebooku moj profil je : Verča Naďka alebo na email : verca-82@azet.sk a moje kanály ktoré používam ale ešte som len začala lebo doteraz nebolo kedy su tu : » www.youtube.com/channel/UCBhBrS...
» www.youtube.com/channel/UCTXX5e...
» www.youtube.com/channel/UCVPe-U...
Väčšinou budem nahravť na SK Tutorials alebo na DJ Veva ten treti je len taky ze tam pridavam videa zo skoly ..