Ahojte ľudia ,potrebovala by som malú pomoc chcem veľmi napísať svojmu priateľovi nejaké krásne vyznanie lásky ..čo by ho dojalo ...lebo ho veľmi milujem a aj on Mńa ..chodíme spolu už dva roky ..a preto ...chcela by som mu niečo napísať do listu ,ktor
ak nemas extra napady, tak mu ziadne take ani nepis, ak to ma niekto iny napisat, alebo vymysliet, tak to nebude potom ako pises "od srdca", ty hypokrit !
mimochodom klise je cely valentin, takze kludne si zober basnicku z netu a tvarte sa obaja, ze sa vam paci atp.
ja potrebujem len nejakú inšpiráciu ..nič iné stačila by inšpirácia ,čo také povedať ..ja neviem písať ľúbostné listy ani krásne sms ...a preto sa pýtam vás ,či by ste niečo pekné neporadili a ja ešte niečo dotvorím ...
ak ste spolu už dva roky, tak predpokladám že vie o tvojej "neschopnosti" a nebude od toho listu čakať nijaké zázraky.. proste doň vlož seba, svoje slová čo ti napadne a jeho to poteší nech je tam čokoľvek..
jednoducho mu napis co citis ty... aj keby ti tu niekto napisal cely list tak to nebude od teba a to by ho urcite nedojalo... proste si sadni zober pero, papier a pomaly to pojdem... mozno zo zaciatku sa ti bude zdat ze sa to neda ale ptm sa rozpises... nemusis ho az rozplakat staci ak ho tym velmi potesis
a este mozno mozes zacat tym ako ste sa spoznali ako sa to na zaciatku vyvijalo... spomenut nejake komicke momenty alebo miesta, chvile co patria len vam
@alanis veď ja už zhruba mám ten list napísaný ..mám tam veľa vecí spomenutých atd ,ale ..potom som si ho prečítala a skôr to vyzerá ako nejaký výklad psychologický ako ľúbostný list ..ja neviem písať ľúbostné listy ..vieš som zvyknutá len písať psychologické analýzy ,výklady atd ..zo školy ..a teraz jeden ľúbostný list nie som schopná napísať ,aby to nebolo ako v škole
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
mimochodom klise je cely valentin, takze kludne si zober basnicku z netu a tvarte sa obaja, ze sa vam paci atp.