Myslím tým, či vám prekáža sexovať s myšlienkou, že by vás niekto mohol počuť alebo vidieť... Alebo vás to naopak vzrušuje a neprekáža vám to? Myslím tým sex hlavne na intráku, vonku a pod. Frajerke to dosť vadí a nedokáže sa uvoľniť, no ja s tým problém
Hovorím o tom, že frajerka má problém aj s tým, že je všetko počuť na intráku... Aj keď nieje nikto iný v izbe... Ja ju chápem, len máte podobný problém?
hmm tak asi by mi to vadilo keby to uz prepukne ale keby len ma moze pocuť ze je vo vedl. izbe a moze kedykolvek vtrhnut do izby... to ma vzrusuje ten adrenalin ze pride nepride ?
@speechless Presne... ta dávka vzrušenia a adrenalínu, ktorý sa uvoľňuje do krvi Už som sa bál, že som sám úchylný... Ja to nedokážem opísať, ale frajerke to nešmakuje...
no raz sme isli splavovat dunaj v clnku a odparkovali sme si to na taku piesocnatu plaz, kam nikto nechodi..ale zrazu ide okolo vyletna lod a hovorim mu...myslis ze nas videli?...on ze nie nie.. az lode s aozve potlesk a piskanie..ale ten prechod lode bol 3 sekundova zalezitost tak to neriesim
Keby som sexoval taw že ma počuje celá bytovka tak by mi to hlavne bolo trápne O.o veď treba myslieť trochu aj na ľudí naokolo.. Hlučný môžem byť keď budem mať sám dom na púšti
ani ja s tym moc problem nemam (pokial fakt niekto nesedi 3 metre od postele pri telke alebo tak ) ale priatelke to trochu vadi... to uz tak byva... Mozno to treba robit tak, ze nesmies o to "prosikat" ale musis tvoju priatelku tolko provokovat a drazdit, ze na to dostane taku chut, ze jej to bude jedno...
U mňa to nie je až tak otázka súkromia ako skôr "prostredia" (neviem, ako inak to nazvať)... Mačkajúc sa niekde na záchodoch by som si to asi moc vychutnať nevedel... Ale či by ma niekto počul alebo videl to ma až tak netrápi (samozrejme závisí od toho, že kto)... Najradšej mám však súkromie, kedy nás nikto neruší...
no po dnesnej noci mi to nevadi asi ....priatel u nas prespal a spali sme v obyvke a hned vedla je spalna...pootvorrene dvere..este gauc vrzga...hmm ten adrenalin ze ci ich nahodoui nezobudime ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a fakt je vzrúšo keď niekto aspoň 5-krát vbehne do izby a nechá rozdrapené dvere...krič do podušky ty!!!!
k téme ... môj frajer býva na intráku ... a zažila som si tam už kadečo čiže v podstate mi to nevadí
» hd-video.sk?EgFoQkV9YaM
alebo nie?
trosku neprijemne