Od desiatich rokov sa učím hrať na gitare a išiel som do toho hlavne kvôli babám, i keď teraz nevidím výsledok. Takže otázka hlavne pre baby, má u vás chalan ktorý vie hrať na nejaký hudobný nástroj väčšiu šancu ?
hm...podla ma ma vacsiu sancu ak vie na tom hat a je kreativny..trebars zisti ktoru pesnicku mam rada...a da mi serenadu.....no nehovorim ze hned pod oknom ale co ja viem pri taboraku a tak..je to vazne romanticke...to moze dievca chytit za srdce....:/www.ceknito.sk/video/151832 alebo sa pozri na toto a nechaj sa inspirovat
ja sa tjez snazim hrat na gitatru ale nejde mi to som proste kripel...ale chalan namna vzdy zaposobi ked vje hrat raz som bola na skuske kapely mojho kamosa...to bol zazitok na cely zivot hudbu proste milujem
10. hej tak nejako zo zaciatku vyzerala aj henta skuska..ale ked som im vynadala ze som sa tam netrepala len na to aby som ich videla rehotat sa a nie smiat tak zacali aj hrat...ale oni to beru vazne a fakt im to ide uz aj kncerty maju za sebou
no neviem kolko rokov mas teraz,ale si nejaky mimo
to si este nebol pri ziadnom taboraku kde sa pije????
Vzdy a to vravim fakt vazne vzdy pri taboraku sa dostanu prvi k babam hudobnici a specialne gitaristi, vsetky baby su vysrate ked im nejaky vlasac zahra tu Metalicu a sice aj ostatni hudobnici su Inn ale gitara to vyhrava jednoznacne.
No byt takym klaviristom na koci ci pri taboraku sa rovna nule-akurat si mozes prihriat polievocku ak pojdes na navstevu a bude tam mat doma nejake pianino.
aach mama moja tak to je tema pre mna... noo ja ako ne ze si vyberam chlapcov podla toho ci hraje na nejaky nastroj ale ta zatial vsetci moji chlapci boli gitaristi .. a dlhovlasiii ach jaj som zatazena na takych ja za to nemozem .. hmm viete no spoznam niekoho a ani neviem ze je to gitarista ja asi takych pritahuejm a potom mi povie ze ma kapelu a ma pozyva na koncert .. idem na koncert ... a ked ho vidim na podiu hadzat tie sola mne sa taaak strasne rozbucha srdce ja sa v tej sekunde nenormalne zalubim... ale to musi byt fakt vynikajuci gitarista... neviem ja som strasne zatazena na hudobnikov .. ja to mam asi v krvi... vieste ta moj ocko hudobnik .. sme od malicka museli povinne chodit na festivaly a podobne.. a aj ja som hudobnicka hram na bicie ... ach jaj ako fakt vazne ja uz ked som mala 5 rokov a chodila na tie festivaly som vedela ze moj manzel bude nejaky hudobnik
to si do toho išiel kvôli babám??? Ja neznášam takých čo sa vrhnú na hudbu a ich hlavným cielom je iba uputat pozornost opačného pohlavia. Šak ked už idem do hudby (akokoľvek) tak kvôli hudbe, ale ospravedlnuje ťa tvoj vek kedy si začínal
Ak Ti mám pravdu povedať, tak u mňa má väčšiu šancu... Lebo som vždy chcela niečo extra. Ja viem hrať na akordeóne a ak by sme mali podobné záujmy, tak by to bolo len plus.
ach jaj ani neviete ake to je skvele ked ta tvoj priatel pozve domov a ty prides a vezme gitaru a zahra ti .. chapete len tebe pozera sa ti do oci a pri tom struha take sola ze vase srdce skace ako splasene ked vidis ako sa na teba usmieva a vies ze ta pesnicka patri len a len tebe .. nieco krasne
no to zalezi od toho ako je baba zaloze na a co pocuva,dost totiz pochybujem ze gytarou zabodujes u dakej velkej hoperky ale inak podla mna aspon dakomu to sympaticke bude
hram na klavir a gitaru... a poviem popravde... mam radsej hudobnikov ako sportovcov a podobnu skupinu ludi... aje jedno naco hra ... ale musi ta to bavit a musis rad hrat ... lebo nema vyznam ked hras iba pre babu... ale 100pro ju zaujmes ked jej zahras... ostatne je na tebe na vyjadrovani a ostatnych veciach...
pre mna je hudobnik obrovske plus ale musi to byt fajn chalan... to je proste zaklad aby sme si sadli
ale to neplati len na gitaristov... hlavne je ako dokazes hrat ... mna dokaze dostat aj akordeonista ktory hra nadherne.... klavir,husle, violoncello hocico ... mam rada ked mi bije srdce rychlejsie ked pocuvam niekoho hrat(a toto neplati len o chalanoch)
dobrááá otázka. ja hrám od troch rokov a rozhodne by som pri sebe nestrpela nikoho, kto nevie hrať na nič a nemá vzťah k hudbe (k môjmu pekne hlučnému metalu ^^) a no neviem, či by pri sebe niekto strpel mňa, lebo mám moc energie a väčšinou to vybíjam hlučne. ale hudobníci suu určite v niektorých smeroch lepší... a hlavne keď sa tým vedia baviť. sranda musí byť
11. by si sa cudoval. ja hravam na klavesy, a vzdy ked sa ide na chatu kde je elektrika, beriem so sebou aj klaves a kombo. sice je to nosenie naviac, ale ak je s nmai aj nas gitarista, tak skoro cely cas robime jamovacku. a potom samozrejme uzivame vyhody toho ze sme hudobnici disappointed:zasa nie ze by boli nejake velke, ale kazdy pekny usmev od baby potesi. nie?)
ak mám povedať pravdu, hudobníkov žeriem (akože nie na kari s hranolkami, pochopiteľne )...najmä gitaristov...ale ide o to, že dotyčný musí mať čosi...no, neviem ako to opísať...keď hrá na gitare niekto, kto hudbou žije a znamená preňho veľa, vyžaruje z neho čosi, čo ho robí omnoho krajším a zaujímavejším
ja vám takto poviem my v kapele máme vela zábavi a aj baby su tam fasa ale jediný problém že je to kapela v takej prašivej dedine v rakusku kde su všetci sedláci a ja tam stále behám s notebookom a baby nič skušam všeličo ale nemám sa s nimi o čom razprávať ale je to haluz že aj zo slovenskými babymi si nerozumím takže je to asi 0:0 ja si babu asi nenajdem
no neviem, ja som začal hrať na gitaru aby som bol rocková hviezda a raz sa mi to snáď podarí ale prešiel som medzi tým na bicie, takže sa moje šance zmenšili
Ja hram na gitare tiez 5 rokov a ziadnu zensku som na to v zivote nezbalil a vobec ma to netrapi Sice som uz dlhsie nehral a vsetko pozabudal, ale cez leto sa ide do toho znovaaaa, nova Gibson gitara to isti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
no neviem kolko rokov mas teraz,ale si nejaky mimo
to si este nebol pri ziadnom taboraku kde sa pije????
Vzdy a to vravim fakt vazne vzdy pri taboraku sa dostanu prvi k babam hudobnici a specialne gitaristi, vsetky baby su vysrate ked im nejaky vlasac zahra tu Metalicu a sice aj ostatni hudobnici su Inn ale gitara to vyhrava jednoznacne.
No byt takym klaviristom na koci ci pri taboraku sa rovna nule-akurat si mozes prihriat polievocku ak pojdes na navstevu a bude tam mat doma nejake pianino.
Tak sa spamataj a zacni hrat na gitare!!!!!!
Ak mas stres-alebo Ti lepi kukni na tento link
» www.kukaj.sk/videa/3832/Prek...
este ze ja hram z lasky k hudbe , ale je pravda pri taboraku to vie ohurit
Ale lepsie je ked svojej partnereke ides ukazat svoju zbierku motylov a pri tom jej zahras na klairi
Filip V. z BA tvrdi, ze spagety sa jedia ovela lepsie vidlickou a nozom, ako vidlickou a lyzickou
(nie je tam paralela, ale zakladat temu sa mi nechce a uz som to v sebe nevedel dusit )
pre mna je hudobnik obrovske plus ale musi to byt fajn chalan... to je proste zaklad aby sme si sadli
mne osobne je jedno na co hra mna proste pritahuju hudobnici co rozumeju hudbe a miluju ju ako ja...
ak mám povedať pravdu, hudobníkov žeriem (akože nie na kari s hranolkami, pochopiteľne )...najmä gitaristov...ale ide o to, že dotyčný musí mať čosi...no, neviem ako to opísať...keď hrá na gitare niekto, kto hudbou žije a znamená preňho veľa, vyžaruje z neho čosi, čo ho robí omnoho krajším a zaujímavejším
takže vivat gitaristi, basáci a bicmani, lalala