ale tak tie najlacnejšie sluchatka to je humus... to len v nudzových stvaoch keď s apokazia slúchatkáa je 3 týždne do výplaty ale tenraz mám philips za nejakých 7 eur asi rok a hrajú dosť obstojne
2/3 ľudí hlasovali, že si potrpia na kvalitnú reprodukciu. Nechcite ma rozosmiať
Nič v zlom, ale som ochotný sa staviť o 10 eur, že viac, než polovica týchto ľudí v skutočnosti počúva na úplnom odpade (či už ide o slúchadlá, alebo reproduktory).
Rozdiel v kvalite zvuku tam ale je a koniec-koncov, prečo by to ten človek tvrdiť nemohol?
Ale tak poďme na to inak. Ak si predstavíme, že za prvú možnosť mohol hlasovať napríklad nejaký teenager, ktorý si zo svojho miniatúrneho vreckového mesiace odkladal, aby si kúpil slúchadlá za 15 eur a nie za 2 eurá, môžeme o ňom povedať, že počúva hudbu na úplnom odpade, lebo to nesedí do finančnej hranice, ktorú si práve vytýčil?
@majo Porta Pro určite nie Neznášam ich prebasovaný zvuk...
Ja nie som žiaden audiofil, ale nemusíte ma hneď ukameňovať za to, že 5-eurové slúchadlá považujem za odpad... Veď si to premietnite do nejakého iného tovaru, jedla, alebo čohokoľvek - všade je najnižšia cenová hladina kvalitatívne "odpad"...
@tunidlo Pozri, môžme sa tu hádať donekonečna... Áno, 15 eur je low-end, resp. entry-level v kvalite slúchadiel a je úplne jedno, či na to šetrilo hladujúce dieťa v afrike celý svoj život alebo nie. A moje "vytýčenie hranice" bol len príklad ceny, pri ktorej si človek kupuje niečo, čo aspoň v rámci našich tínedžerských tolerancií reprodukuje hudbu verne.
No a niekto má tie tolerancie, finančné možnosti a všetky iné okolnosti inde a v rámci nich si vyberá čo možno najvyššiu kvalitu a na takomto výbere bazíruje, celkom pochopiteľné, nie?
najlepší sú tí, ktorí si kúpia akože kvalitné slúchadlá/ reproduktory a potom ako zdroj signálu používajú MP3prehrávač, mobil alebo podobné "zvukovo kvalitné a verne reprodukujúce" záležitosti
@andy486 čo je na MP3 prehrávači zlé? Akože chápem tvoju pointu, hlavne čo sa týka mobilov a onboard zvukoviek, ale kvalitné MP3 prehrávače sú zvyčajne dobre vybavené (a nehovorím len o iPode)...
Tak ja používam už dlhšie slúchadlá Sennheiser PX-100 II a hrajú celkom obstojne. Ak sa dá, albumy mám vo FLACu a snažím sa ísť cez iPod, myslím, že v tejto cenovej kategórií sa už lepšie hudba počúvať nedá.
@petuska11111 kamoska ma tie sluchatka beats a poviem ti ja ma m sluchatka sony a su fakt take isto kvalitovo.....maju uzasne basy skvela hlasitost....no proste to iste len su sony a su lacnejsie ako tie beats by dr dre
@ajlunka ahá ...pri tomto skôr ide o značku..to je ako s iPhonami...ak dáš do sonny ericssonu menu a vybavenie ako v iPhone aj tak by chceli všetci iPhone lebo to je svetová značka!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ono je potom neskutočný zážitok, ak sa čoby len na chvíľu dostanem k niečomu omnoho lepšiemu
ale tak tie najlacnejšie sluchatka to je humus... to len v nudzových stvaoch keď s apokazia slúchatkáa je 3 týždne do výplaty ale tenraz mám philips za nejakých 7 eur asi rok a hrajú dosť obstojne
Nič v zlom, ale som ochotný sa staviť o 10 eur, že viac, než polovica týchto ľudí v skutočnosti počúva na úplnom odpade (či už ide o slúchadlá, alebo reproduktory).
A niekto, kto má doma toto, si zasa možno myslí, že na úplnom odpade hudbu počúvaš ty ...
» www.profihifi.sk/internetovy-obc...
@19 ma za 50e
a viete aky vidim rozdiel?
ZIADNY
takze si zas kupim z Datartu za 7e
Rozdiel v kvalite zvuku tam ale je a koniec-koncov, prečo by to ten človek tvrdiť nemohol?
Ale tak poďme na to inak. Ak si predstavíme, že za prvú možnosť mohol hlasovať napríklad nejaký teenager, ktorý si zo svojho miniatúrneho vreckového mesiace odkladal, aby si kúpil slúchadlá za 15 eur a nie za 2 eurá, môžeme o ňom povedať, že počúva hudbu na úplnom odpade, lebo to nesedí do finančnej hranice, ktorú si práve vytýčil?
Ja by som bol povedal že nie.
Ja nie som žiaden audiofil, ale nemusíte ma hneď ukameňovať za to, že 5-eurové slúchadlá považujem za odpad... Veď si to premietnite do nejakého iného tovaru, jedla, alebo čohokoľvek - všade je najnižšia cenová hladina kvalitatívne "odpad"...
No a niekto má tie tolerancie, finančné možnosti a všetky iné okolnosti inde a v rámci nich si vyberá čo možno najvyššiu kvalitu a na takomto výbere bazíruje, celkom pochopiteľné, nie?
a väčšinou som rád, že mi to hrá
Aj tak ale snívam o svojich Grado Prestige SR80i