prečoby nie, mám rada pouličných umelcov. spríjemnia deň a zvyčajne popri tom ani nie sú otravní (možno tak pre predavačov v obchode na pešej zóne, pred ktorým stoja, ale nie pre ľudí, ktorí tadiaľ len prechádzajú). V centrách väčších miest ako Praha, Viedeň, Budapešť a čo ja viem čo všetko tuto na okolí, dodávajú pouliční umelci mestám super atmosféru, na ktorú návštevníci už čakajú a boli by sklamaní, keby tam neboli.
Je to stale lepsie ako ozrati bezdomovci a sfetovanci po uliciach ...takze nie, hudobnikov neodsudzujem len obcas mi je luto, ze niektori su fakt talentovani a musia takto "pytat" o peniaze
Ja byť primátor mesta tak ich platím z rozpočtu aby hrali na uliciach...ale samozrejme nie takých ako "Elvis" pri Avione v Bratiske čo uráža ľudí čakajúcich na autobus, že nepoznajú Karla Gota (keď to čo on hrá by nespoznal ani sám Got asik)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a keby mam, tak podla mna urcite existuju "nenormalnejsie" sposoby zarabania penazi
A nominativ pluralu! sry!
Ja som strávila minulý rok kreslením na ulici všademožne po Európe