Môj priateľ má rád orálny sex. Lenže keď si ja pri tom pomáham rukou, musím si ju nasliniť, aby sa "nezadrhávala" a to je problém, lebo sliny rýchlo uschnú.
Chcem si kúpiť lubrikant, lenže neviem, či to bude zrovna najlepšie. Mali ste podobn
mám lubrikačný gél a musím povedať, že stačí maličko o veľkosti hrášku na to, čo potrebuješ ty a ešte aj dobre chutí, predávajú sa s rôznymi príchuťami, stačí si len vybrať
pouzil som na partnerku viackrat - hadam ju nebudes drhnut nasucho, ked s tym ma problem...ale tvoj problem mi pripada kapanek nezvycajny...mu tam nemozes slahnut poriadny chrachel? (jemu to asi vadit nebude
asi som mala dodať, že mám dedičný zdravotný problém s produkciou slín myslím, že @sandy114 napísala, čo som potrebovala vedieť - či sa dajú tie ochutené obliznúť bez toho, aby to bol humus....
a ešte jedna otázočka - ako vojsť do sex-shopu tak, aby ma nikto nevidel?
tak co ja poznam mas pepino alebo durex.. ja pouzivam pepino bez chute, ale viaceri odporucaju ten durex jahodovy tak to moze byt dobre.. a navod na pouzitie? no, otvoris flasticku, ten pepino sa pumpuje ako mydlo, tak si trosku napumpujes do ruky a rozotries.. ak bude malo tak mozes este pridat to je snad vsetko
super vďaka... a ešte, nevieš, koľko to stojí? lebo som pozerala na nete - dá sa to kúpiť za 5 €, dúfam, že aj v drogérii to bude stáť tak nejak podobne
Hm, zvláštne, ešte som nepočul o takomto probléme, že by pri tomto bol fakt potrebný. Ale tak pridávam sa k priaznivcom jahodového durexu, tuším dákych 6-7e.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
durex kúpiš aj v DMku, odporúčam jahodový- výborne chutí aj krásne vonia, s ním je orálny sex doslova lahôdka
a ešte jedna otázočka - ako vojsť do sex-shopu tak, aby ma nikto nevidel?
Primeros je broskyňový a čajovníkový - a táto značka je aj lacnejšia oproti Durexu
ale v DMke to bude tiež asi tak stáť
ale myslím že aj iné príchute by boli dobre, vyber taku čo mu bude chutiť...
ale nechápem... ty niesi dosť vlhká či aký máš problém ?
ale už som tomu asi pochopil ja som myslel že chalan ju rád líže ale to je teda naopak
moja rada ale znie rovnako. problém bro ?
@samanthamm už som to raz písal. Prečítal som si to dobre a ver mi že chápať sa to dá aj ináč ako si ty myslíš. Potom som to pochopil.
a zase zopakujem, odporučil som ti niečo čo aj tak odporúčam , tak kde máš problém ?
To si ho rovno natriem jahodovým džemom.