ani neviem, ako kedy. mame sa poďakujem keď dostanem peniaze, alebo keď mi auto požičia, ináč ani veľmi nie.
a pri kamarátoch ako pri ktorom, proste keď je niekto taký, že mne ďakuje keď odchádzam za spoločnosť a pritom všetko čo sme skonzumovali zabezpečil on, tak to sa poďakujem, ináč ani nie.
Pouzivam, asi vzdy, ked pre mna niekto nieco spravi, tak sa podakujem.. Nieco poda, alebo pozicia, kupi, donesie, ci je to kamarat, rodina, alebo neznamy. S prosim a dakujem nemam problem, horsie sa mi vyslovuje prepac.
ja ich používam podľa toho, aký mám k ľuďom rešpekt, rodičom mojich kamarátov ďakujem aj za to, že si môžem sadnúť u nich doma na stoličku, svojim rodičom skoro vôbec, alebo len zo zotrvačnosti, profesorom tiež ako ktorým, ale to väčšinou ano, kamarátom a spolužiakom neviem, no, snažím sa, a priateľovi tiež ale to trošku preháňam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ale od ostatnych normalne poprosim,podakujem..
a pri kamarátoch ako pri ktorom, proste keď je niekto taký, že mne ďakuje keď odchádzam za spoločnosť a pritom všetko čo sme skonzumovali zabezpečil on, tak to sa poďakujem, ináč ani nie.
ale nepreháňam to s týmito slovami, pretože nechcem aby stratili význam
ja ich používam podľa toho, aký mám k ľuďom rešpekt, rodičom mojich kamarátov ďakujem aj za to, že si môžem sadnúť u nich doma na stoličku, svojim rodičom skoro vôbec, alebo len zo zotrvačnosti, profesorom tiež ako ktorým, ale to väčšinou ano, kamarátom a spolužiakom neviem, no, snažím sa, a priateľovi tiež ale to trošku preháňam