ja zboznujem sladke, opojne vone, ktore sadaju na zmysly. citrusy mi strasne smrdia, nemozem si pomoct.. najlepsia vonavka, co som doteraz mala, bola hypnotic poison, mnamka.. teraz pouzivam ungaro
ja mám teraz také niečo vo fialovej fľaštičke, minulý týždeň mi to dala krstná, že na, mne to smrdí, tebe to bude voňať a je to niečo medzi hroznom, broskyňou a všetkými najsladšími vôňami sveta
versace -woman ooo, ale nidky som ju nedostala..a potom moschino-love ani tu som nikdy nedostala inac mam ruzovy adidas, alebo teraz mam volaco, od mamy..
ale všobecne používam na zimu trošku ťažšie vône a na leto iba také špricky vodičkové letné..ale celkovo mám rada sladké vone
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
skor citrusove alebo koreniste..
Ale tazke sladke (vanilkove) brrrr
ale aj tak, opium 4ever
inak vsetko parfumy od playboya
Paco Rabanne - 1 million
Black rose by Kate Moss - keď som s Martinkom (tá mi už dochádza, čiže ak dotyčný chce, aby som mu voňala tak, ako to má rád, budem mať meniny )
Flower by Cynthia Rowley - na diskotéky
juj a teraz budem mať novú - Outspoken od Fergie teším
nemám rada citrusové a také veci.
ale striedam ich, paci sa mi ich viac. napriklad aj tato
ale všobecne používam na zimu trošku ťažšie vône a na leto iba také špricky vodičkové letné..ale celkovo mám rada sladké vone
a toto
mam doma ale pouzivam malokedy ten parfem
@delegatka tebe ju závidím tiež
@iwanushqa a tebe tiež!
na vianoce budem mať tuto tu prvu oranžovu kráásne voní tak broskynovo