s ocom mam uplne odveci vztah, takze jemu nikdy a ani to neplanujem
jedine s mamou mam taky kamaratsko-rodicovsky vztah, ale nehovorim to ani jej. ale ja city nezvyknem vyjadrovat vobec a nikomu (vynimku tvori len zena).
@1 to preto, že dnes sú ľudia zvyknutí vyjadriť city radšej cez sms,chat alebo hocijakú pičovinu, ako by to mali povedať osobe do očí.. to má tú pravú hodnotu!
@2 asi tak nejak , i ked ten kamaratsko-rodicovsky vztah s mamou je len vtedy, ak ma dobru naladu .. cize malokedy .. v opacnom pripade ma vyhadzuje z domu .
ako som vyrástla už sme si to nehovorili a ani som to od rodičov tak necítila. nemáme také vzťahy ani povahy na to.
... ale mame som to povedala tieto Vianoce.
trápil ju exmanžel a bola veľmi smutná a plakala a ja som prišla za ňou objala som ju a povedala som jej že ju mám rada, a že je moja maminka.
strašne strašne sa rozplakala a ešte dlho ma objímala.
občas to človek potrebuje počuť, tak úprimne a zo srdca...
mama aj ked ma zrdbe pre nič tak pride za 5 minut a ma obima a hladka po hlave ako ma ma rada a oco? aj ked mam nevlastneho otca tak citim ako ma ma rad aj ked to neprejavuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
jedine s mamou mam taky kamaratsko-rodicovsky vztah, ale nehovorim to ani jej. ale ja city nezvyknem vyjadrovat vobec a nikomu (vynimku tvori len zena).
a s tatkom rozhodne nie
aj ked ich mam strasne rada
... ale mame som to povedala tieto Vianoce.
trápil ju exmanžel a bola veľmi smutná a plakala a ja som prišla za ňou objala som ju a povedala som jej že ju mám rada, a že je moja maminka.
strašne strašne sa rozplakala a ešte dlho ma objímala.
občas to človek potrebuje počuť, tak úprimne a zo srdca...
s mamou hej, otca fakt neviem