Mám "kamarátku" (preto v úvodzovkách lebo mi to tak nepripadá i keď ona to tak prezentuje) na ktorej sa mi nepáčia niektoré jej vlastnosti (ktoré sa postupne zhoršujú) neviem ako to presne definovať možno nejak ako nafúkanosť, dychtivosť po obdive, ťahani
co takto jej to skusit povedat tentokrat bez vtipkov ?
proste narovinu, co sa ti nepaci, ci sa jej to zda normalne, ci by to nechcela zmenit etc. a ked nie, tak je cas vytiahnut hrdzavy drot a do ksichtu jej povedat, ze je skurvena namyslena pica nafukana + nahodny vyber dalsich 10tich vulgarizmov.
a ti nevadí, že ona ťa tu nájde keď tu máš fotku? no každopádne skús jej to napísať možno to takk bude lepšie..nejak listom alebo tak..ale mne sa zdá, že ju nemiluješ tak to nebude také strašné ukončiť
Na rovinu jej povedz, ako sa veci maju. Ano, na 99% sa urazi, lebo v dnesnej dobe ludia nedokazu zniest uprimnost, o to viac ak nimi jebe puberta, ale tak co? Ak to neznesie, tak to asi nebude prave najlepsia kamaratka a teda s nou nestracaj cas a rovno ju posli do pice.
@creeson máš to jedno, aj tak sa nezmení, čiže ide hlavne o to či si ochotný ju ďalej tolerovať, v tom prípade nehovor, alebo nie, v tom prípade povedz a dosť možno to s tebou ukončí ona a nebudeš sa musieť cítiť ako ten blbec čo na niekoho len tak zabudol.
@zeriavka neboj nechodí tu ...ale keď ja neviem či to je tak lebo mi furt že mam ťa rada a obíma ma al. keď jej poviem že ťahá furt za nos ona že nie hovorím ti iba pravdu.... no je to zložité
@creeson to je, to si s ňou musíš sám prediskutovať, my ti tu neporadíme, tak ono sa to dá nájsť aj bez toho, že by tu niekto chodil cez google a pod. ale pravda, že šanca, že si bude niečo takéto ťukať do goog
povedz jej to ako si to myslíš, urazí sa možno, neviem akú má povahu, ale možno tie zlé vlastnosti zmení, alebo sa nebude s tebou baviť.. záleží to len od nej a jej povahy, ale myslím že by si mal povedať čo si myslíš
@creeson vmeť jej to čo si myslíš do očí keď je to kamoška tak sa odosobní a bude sa ti snáď snažiť vysvetliť jej správanie, alebo to, že možno na ňu kladieš moc nároky z tvojej strany..idealizuješ si ju len preto že...fascinácia?
slečna sa ma pri mamičke sa ocinkovi určite veľmi dobre,keď si môže dovoliť,robiť fajnovku vo zťahu, kde by mala dominovať láska, porozumenie a obetavosť....filip
kopol by som ju do riti, až bude stará dievka a všetci sa na ňu vykašlu kvôli jej povahe, si uvedomi aká je krava ..
to sú tie morálne facky, ktoré by mal každý dostať pred tým až začne s niekým chodiť...
@mygate No tak potom si ju aj kamarát idealizuje pretože si myslí to isté ako ja Problém je v tom že mal som v úmysle sa jej postupne pomaličky striasť ( ukončovať s ňou kontakty) ale nedokázal som to furt pribehne a ide popri mne a kamarátovi a čaká že sa s ňou budeme baviť. Ignorovali sme ju no ale sa nedalo dlho normálne mi prišlo do smiechu bo sme išli vedľa seba potichu jak chu.i a nikto nič. Teraz som navrhol kamarátovi taktiku akú si navrhoval ty.
z toho čo si tam popísal som poznal aj poznám jednu babu, trávili sme spolu moc moc času len bola pochabá a stále z nej bola väčšia a väčšia ,,hviezda" až sa nakoniec ukľudnila našla si chlapca a zmenila sa,,, možno keby som sa s ňou aj ja viac rozprával na rovinu tak to mohlo skončiť inak.... alebo aj nie... rozhodnutie je len na tebe v tomto ti neporadí nikto
Proste daj si kebab do ruky a zahraj si na harfu.Alebo ignoruj ju a zruš ju jej všetky kontakty s tebou aj s kamarátom,nadaj jej nerozprávaj sa s ňou,nájdi si inú
@creeson tak potom to je možno holka čo doteraz stretla napiču ľudí a ty jej sedíš a bavíš ju a chce byť s tebou a snaží sa a..trochu trapne sa snaží.. len to by mohlo byť aj tým že nič iné doteraz akosi nepoznala a nevie že by mohla byť aj sama sebou.. ja kurva netuším, baby sú zvláštne.
možno jej je len dobre v tvojej spoločnosti, tak jej skús dať šancu, skús nech si nejako otvorene pokecá, najlepšie sami dvaja, z očí do očí..
@mygate No ako si napísal "ženy, tie jednoducho nepochopíš" to už mi pripadá ako pevne stanovený fyzikálny zákon Neviem ako by si to dokázal lebo keď sa opije je jej zle (poznám to už u nej) vtedy jej nieje moc do reči a keď je triezva tak len čaká na teba že budeš témy a otázky nahadzovať a ona odpovedať. Stale hovorí že sa chce zabávať ale že ona nevie zabávať. A to že so mnou chodí rada sa mi praveže tieš nepozdáva lebo keď som išiel s ňou sám tak sa už na križovatke pred domom lúčila že ide domov potom som zbadal že pri baráku stoja moji kamoši a išiel som k nim a ona vieš čo urobila? nešla domov ale pribehla za nami. No proste chce byť obklopená partiou vystavená na obdiv. no takto sa správajú kamaráti?
@creeson nuž chlape.. je síce pravda že ženy nepochopíš, ale sú tam isté vodítka..keď príde len tak za tebou len na pol hoďku a je s toho zrazu 5 hodín a kecáte stále.. keď už nevieš ty, tak ťa ťahá ona, keď sa pozeráš na snehové vločky ako sa topia na okne a stekajú, tak ich zotrie stieračmi a rozbehne debatu..tam musí byť snaha z oboch strán ten akýkoľvek vzťah držať a nie len sa viezť. ja ti neviem, ale toto na mňa pôsobí skôr tak, že je to teľa a len rada príjma a je zvyknutá že sa jej ľudia starajú o zábavu. možno keď ju na chvíľu odstavíš tak zistí že jej chýbaš a snáď aj zmení svoje inprinty z minulosti..seba..? len tam je dosť reálna možnosť že sa ti môže nevrátiť..tak to už je len na tebe ako moc ti na nej záleží a čo všetko si schopný risknúť.
@creeson Ja som to mala rovnaké s kamoskou. V poslednom čase som uz nevedela strpiet ako sa spravala ku mne, k iným ale aj sama k sebe. I keď dávno predtým som sa s ňou o tom rozprávala ale ona vôbec na to nereagovala a robila si to svoje. Po čase som pochopila ze keď sa ona nechce zmeniť tak ja nie som povinná sa jej stále prispôsobovať. Začala som sa s ňou stretávať menej a teraz sa nestretavame uz vobec. Keď sme si to vydiskutovali tak mi nakoniec zahlasila ze si ju nezasluzim...a to ma utvrdilo v tom ze som spravila dobre
@mygate Plne s tebou súhlasím aj ja to tak cítim a už to aj robím začal som ju ignorovať na FB a ku otázke Čo by si chcel odomňa na valentína? (nejaká blbá anketa čo koluje na F som jej dal 3-jku čo bolo že pokoj a uvažujem že sa prestanem s ňou aj stretávať. A keď nezaberie vychrstnem jej čo si myslím do tváre. apropo ona taka aj naozaj je že čaká že ju budú druhí zabávať a netají sa tým: povedala mi to totiž na rovinu. Veď sa ma ani neopýta na nič z tvojho súkromia všetko od nej sa iba ja vyzvedám jak na výsluchu si pripadám
@jesse tiež si nemyslím že ju dokážem zmeniť keď sú ľudia tvrdohlaví jednoducho to nejde. Ale chcem jej dať šancu zmeniť sa aj ja som tvrdohlavý ale ak sa mi niekto z rodiny a kamarátov posťažoval čo sa mu nepáči na mne nakoniec som ten nedostalok odstránil a prispôsobil sa (v istých drobnostiach sa už prispôsobila keď som jej povedal ale to len také imidžové drobnosti povaha je niečo iné )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
však aj tak ju píšeš do úvodzoviek
proste narovinu, co sa ti nepaci, ci sa jej to zda normalne, ci by to nechcela zmenit etc. a ked nie, tak je cas vytiahnut hrdzavy drot a do ksichtu jej povedat, ze je skurvena namyslena pica nafukana + nahodny vyber dalsich 10tich vulgarizmov.
Ked uz, tak to vyklop na rovinu a ona sa zrejme urazi
kopol by som ju do riti, až bude stará dievka a všetci sa na ňu vykašlu kvôli jej povahe, si uvedomi aká je krava ..
to sú tie morálne facky, ktoré by mal každý dostať pred tým až začne s niekým chodiť...
a na Hayley neziarli?
nevie o nej
možno jej je len dobre v tvojej spoločnosti, tak jej skús dať šancu, skús nech si nejako otvorene pokecá, najlepšie sami dvaja, z očí do očí..
opi ju to rozväzuje jazyk a potom uvidíš.
@jesse tiež si nemyslím že ju dokážem zmeniť keď sú ľudia tvrdohlaví jednoducho to nejde. Ale chcem jej dať šancu zmeniť sa aj ja som tvrdohlavý ale ak sa mi niekto z rodiny a kamarátov posťažoval čo sa mu nepáči na mne nakoniec som ten nedostalok odstránil a prispôsobil sa (v istých drobnostiach sa už prispôsobila keď som jej povedal ale to len také imidžové drobnosti povaha je niečo iné )