moji rodicia su fajn ludia. Mam vsak problem.. Mozno mi to vynde s 19rocnym chalanom a ja sama mam 16. Neviem ci to predychaju, pretoze moji starsi surodenci na strednej moc nerandili, hoci ja si skor myslim, ze im to len nepovedali.
Vies, ja mojej mame hovorim vsetko... no.. takmer Niektore veci je lepsie zamlcat.. vies, to mas este dobre, mne otec povedal, ze ak tu uvidi nieco v mojej blizkosti opacneho pohlavia, zastreli to vzduchovkou... Takze, ja by som ho domov urcite neviedla.. Ale to je moje stanovisko, moj uloh pohladu... Ina rodina, ina situacia Mama sa zda ze je v pohode, tak snad by sa nic nestalo, keby si jej o tom povedala... ALe vies, ty vidis do svojich rodicov, ja nie, takze...
Do budúcna, radšej im neklam, potom z toho môžu byť akurát tak problémy ktoré sa ťažko riešia...
A to že tvoji starší súrodenci na strednej nerandili - čo sa ti na tom zdá také divné? Ja som na tom takisto a viem o ľuďoch čo sú už na výške a ešte nikoho nemali
Inak súhlasím s ostatnými - podľa tvojich vlastných slov máš v pohode mamu, s ktorou by si v tomto nemala mať problém
vyzeras ze si v poho...takze nech ti to vidim...osobne by som si tiez nedoviedol priatelku domov...a keby hej tak bud keby chceme spolu spat alebo keby je to uz vazny vztah tak by som ju predstavil rodicom...
btw sesternica sa az po roku priznala rodicom ze ma chalana...a su uz spolu 2 roky
Predpokladám, že sa nechystáte hneď brať.Veď máš 16. Tak len skús vysvetliť vašim, že takéto vzťahy sú u mladých ľudí normálne. A nie je to natoľko vážne aby si im ho musela predstavovať. Mne mama sama povedala, že nechce aby som jej predstavovala svojích frajerov. (I keď žiadného nemám aspoň malá výhoda
Tak najdi fajn prilezitost a povedz ale az vtedy ked to bude iste ze ta chce. a ze proste budete spolu. a pravdu... ja som si tiez v 16 nasla a mal 21 a predychali to nasi... teraz mam 18 a sme stale spolu a on ako sucast nasej rodiny.
skus im to powedat ale az ked to bude iste...nepredbiehaj situaciu...a neboj ak im povies ze to neni nic vazne a vsetko s tym sexom...tak to pochopia...a ked sa spytaju ci by ho mohli spoynat povedz ze az ked to bude vaznejsie....ze aj na to pride spravny cas...dufam ze som ti pomohla...aj mne sa to uz stalo a pomohlo to....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
A to že tvoji starší súrodenci na strednej nerandili - čo sa ti na tom zdá také divné? Ja som na tom takisto a viem o ľuďoch čo sú už na výške a ešte nikoho nemali
Inak súhlasím s ostatnými - podľa tvojich vlastných slov máš v pohode mamu, s ktorou by si v tomto nemala mať problém
btw sesternica sa az po roku priznala rodicom ze ma chalana...a su uz spolu 2 roky
a neviem no..ja radsej doma o nikom nehovorim aby neboli zbytocne otazky..