ja zatial este nie som taký geroj, tak zatial len na kapotu auta (nie mojho, ale susedovho), na klučku dverí (nie mojich), na spolubývajúceho riady, pretoze tri dni blokovali umyvadlo, na garážové dvere suseda ktorého nemám v láske... a tak dalej a tak podobne...
@matus123 ja som tam vtedy nebol, to bolo na jednej chate... viem ze najprv sa jej to nepovedalo, suskalo sa to okolo, ale fakt neviem ci sa to nakoniec dozvedela od niekohoho...
do plienky, pravdepodobne aj do postielky, do nocnika, na zachode, u babky na zachode, u tety na zachode, u vela navstevy na zachode, v parku, v lese, na alpinke, na anicke, za zastavkou...
no tak pod vplyvom alkoholu na take miesta na ktore by sa to vobec ale vobec nemalo ! napr na zastavke plnej ludi som ostal taky reklamny panel co sluzi ako bocna stena zastavky mozem byt rad ze ma nekdo nezjebal tam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Si kokot?
nepoviem ti to
ja zatial este nie som taký geroj, tak zatial len na kapotu auta (nie mojho, ale susedovho), na klučku dverí (nie mojich), na spolubývajúceho riady, pretoze tri dni blokovali umyvadlo, na garážové dvere suseda ktorého nemám v láske... a tak dalej a tak podobne...
do plienky, pravdepodobne aj do postielky, do nocnika, na zachode, u babky na zachode, u tety na zachode, u vela navstevy na zachode, v parku, v lese, na alpinke, na anicke, za zastavkou...