caff toto je naša kapelna stranka » www.facebook.com/aimeeband... o par dni pribudnu songy, budem rad ak si vypocujete... LIVE nahravky su v kategorii bandpage... prijemne pocuvanie...piste kritiku...nešetrite
Myslím že časť toho čo si napísal to dokonale vystihuje a to "príjemné počúvanie".
Také nenásilné, nenáročné, príjemné. Nejako moc také veci často nepočúvam, ale príde mi to v pohode, podľa tých nahrávok by som sa nebránil tomu vidieť vás niekedy aj naživo
stále snívam o tom, že raz budem mať kapelu niečo skoro presne takéto ale k téme, je to fest dobré také do pohody... nie moc rýchle, ale ani uspávacie 10/10!!! len tak ďalej
u mňa palec hore kludne si vás viem predstaviť na nejakom tom letnom festivale ale aj v klube aj keď pri takejto kľudnej hudbe neviem ako by vyzeral komplet dlhý koncert ale je to príjemná pohodová gitarová muzička ... možno by som si vás zaradil aj do playlistu na šoférovanie
@funkyshit91 - vyslovene vysvetlenie som nechcel, ale neprotestujem že si mi ho dal, aj keď som predpokladal že účel bude aspoň do určitej miery reklamný.
ešte stále som si to nepustil, ale mám v pláne, takže ak mi ešte raz odpíšeš a otaguješ ma tak budem rád, inak hrozí že na to zabudnem.
ale čo sa týka toho čo si odpísal klaudiqeee, ..."je to live koncert" mi nepríde ako adekvátna obhajoba toho že je niečo falošne, skôr naopak, pri takom vyjadrení si pomyslím "ak neviete live hrať nefalošne, tak nehrajte" (čím nechcem uraziť ani nič povedať, a ani som si to zatiaľ nepomyslel lebo nemám vo zvyku robiť si názor predtým ako si niečo vypočujem, len konštatujem že (by) si tým neobhájil)
@midnight veru nie... je to stály problém asi... je to velmo stary song, zo začiatkov spevaka, a ten kusok je problemovy... ostatne songy sa už snaži skladať podla miery akú zvláda... chodí na spev, takže sa to bude len zlepšovať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Také nenásilné, nenáročné, príjemné. Nejako moc také veci často nepočúvam, ale príde mi to v pohode, podľa tých nahrávok by som sa nebránil tomu vidieť vás niekedy aj naživo
(nie že by mi to vadilo, práve naopak)
akurát že
"o par dni pribudnu songy"
... @funkyshit91 - tak o pár dní keď tam songy budú založ diskusiu pýtajúcu si názor na songy, to dáva viac zmysel, hm?
@1
nepocuvam velmi take, ale keby ste mali niekde na blizku koncert, zavital by som
@klaudiqaaa falosne vieme...je to live koncert
@fragile hej, hráme tento piatok, dojdi!
ešte stále som si to nepustil, ale mám v pláne, takže ak mi ešte raz odpíšeš a otaguješ ma tak budem rád, inak hrozí že na to zabudnem.
ale čo sa týka toho čo si odpísal klaudiqeee, ..."je to live koncert" mi nepríde ako adekvátna obhajoba toho že je niečo falošne, skôr naopak, pri takom vyjadrení si pomyslím "ak neviete live hrať nefalošne, tak nehrajte" (čím nechcem uraziť ani nič povedať, a ani som si to zatiaľ nepomyslel lebo nemám vo zvyku robiť si názor predtým ako si niečo vypočujem, len konštatujem že (by) si tým neobhájil)
píše mi, že vraj bol chorý