Máte nápad na nejakú dobrú tému do fórumu ale nechce sa vám vytvárať fórum? Komentnite pod tento názov témy a ostatný nech sa k nemu vyjadrujú Aj tak ak by som dal akú koľvek tému buď samí "dokonalí" ľudia by tu písali, že čo za debiliny tak ukážte
@sandy114 debilna tema strieda debilnu temu, robi klipy na uz davno urobene klipy na Xindl X.. a zije vo svete popu a videoklipov.. a ja som si myslel, ze to som tu ja ten divny a jebnuty...
@kolini ale ved nech robi klipy, podla mna je to zaujimava zabavka. ved to, ze niekto ma rad pop a videoklipy z neho este nerobi retarda, to by sme tu boli 85% retardovani. nechapem vobec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ok, málo...
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
To je pochvala.
inac, som jedina kto nepochopil zadanie tohto forumu?
A čo na to pomáha okrem privretia medzi dvere
veľmi účinná metoda , je kopnutie bosou nohou do rohu skrine...môžem doporučiť aj pri zuboch...........filip
ja by som rád založil tému o nesmrteľnosti chrusta, ale voľajako sa mi nechce, chápete to lidičky?
a skade si chalan, ja by som sa tiež rad doriadil.........filip
ach vidno, že škola už mesiac nie je