Ak ale dostanú azyl u nás, môžu sa už pohybovať po Európskej únii jak chcú, takže ajtak pôjde väčšina do Nemecka A jak sa vraví o tom že všetci konvertujú na islam... V európskej únii je 500 000 000 obyvateľov, z toho niečo okolo 10% moslimov (menej). Takže aby počet moslimov v EÚ narástol o 1%, treba aby prišlo 5 000 000 utečencov. Zatiaľ neprišiel ani milión. Pekný deň
A pochopil tu vobec niekto o com su kvoty? Alebo len vsetci papagajujete co vam povedali v spravach o siedmej?
Kvoty hovoria len o tom, aky pocet utecencov/migrantov sa ma zobrat do AZYLOVYCH CENTIER. Kvoty nehovoria ani slovo o tom, kolkym ludom ma slovensko udelit azyl. A kedze kazda krajina udeluje azyl podla uvazenia, tak nie su ziadne dovody na obavy, kedze slovensko ma jednu z najprisnejsich imigracnych politik na svete. Uz si nepamatam presne cisla udelenych azylov za minuly rok, ale bolo to do 20. Po dokladnom prelustrovani SISkou.
@tommyhot jj, 14 udelenych azylov z 331 ziadosti, Kalinak ma v plane prijat a integrovat cca 100 krestanskych migrantov
Aj keby sme z nich urobili obcanov SR, aj tak im potom nikto nezabrani odist do Nemecka. Jedine, ze by sa uplne zmenili pravidla. My sme ti posledni, ktori by sa mali obavat, ale suhlasim, ze nelegalne vpustanie tychto ludi, o ktorych nevieme nic, bez kontrol. bez vsetkeho... bola chyba, vobec sa to nemalo stat.
@genoslav@11 Už tu prúdia 4 000 000 murgošov v Nemecku ani nevedia koľko idch prekročilo hranice Schengenu sami nevedia koľko ich je už v Nemecku nemajú v tom prehľad sa im to vymyká z ruky vďaka kráľovnej Angele...
@wewo No tiež teraz premýšľam aká genocída bola spôsobená na Donbasse keďže našá pozornosť je upriamená na imigračnú krízu.. K tomu že budeme pre celú EU za kokotov? Hmmm to potom nemáme čo stratiť za kokotov sme pre nich boli vždy ešte aj pred tým než sme sa im vobchali do tej ich zasranej únie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
@genoslav no sak ale za 10 rokov si pozri statistiku
Kvoty hovoria len o tom, aky pocet utecencov/migrantov sa ma zobrat do AZYLOVYCH CENTIER. Kvoty nehovoria ani slovo o tom, kolkym ludom ma slovensko udelit azyl. A kedze kazda krajina udeluje azyl podla uvazenia, tak nie su ziadne dovody na obavy, kedze slovensko ma jednu z najprisnejsich imigracnych politik na svete. Uz si nepamatam presne cisla udelenych azylov za minuly rok, ale bolo to do 20. Po dokladnom prelustrovani SISkou.
Aj keby sme z nich urobili obcanov SR, aj tak im potom nikto nezabrani odist do Nemecka. Jedine, ze by sa uplne zmenili pravidla. My sme ti posledni, ktori by sa mali obavat, ale suhlasim, ze nelegalne vpustanie tychto ludi, o ktorych nevieme nic, bez kontrol. bez vsetkeho... bola chyba, vobec sa to nemalo stat.
Slovensko 2030: ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☺ ☺ ☻ ☻ ☻
Katastrooofa!!!