Ahojte tinedzeri už máte vybrané zamestnanie? ja sa neviem rozhodnut akym smerom pojdem, bud psycholog alebo rehabilitacny doktor alebo nejaky ortoped.. ake je najlepsie zamestnanie? ja som z matiky a chem, fyz slaby takze niečo kde to nebude tak treba
Chcem byť zubárka!
Ale keby na ničom nezáležalo a mohla by som si vybrať akékoľvek povolanie bez ohľadu na to, či sa niekde uplatním, tak by som bola asi antropologička...
lekarov nie je az tak vela.. a vraj medicina uz nie je az tak velmi tazka ako niekedy byvala.. a nastupny plat 900 eur cisteho a rokmi sa len zvysuje..
No však lekárov nie je veľa... Pozri sa ako sú platení lekári v zahraničí a ako v SK... Tak je to aj s ostatným... Je ťažko si vybrať medzi tým čo ťa baví a tým, čo by sa ti oplatilo viac.
@violinkenneth ach, už sa ma začína báť celé moje okolie skončím ako nejaký psychopatický vyvrheľ spoločnosti len preto, že budem ľuďom robiť krásne úsmevy...
Pôjdem do politiky a hotovo, budem mať peňazí koľko chcem,ale radšej ich rozdam ľuďom, potom ma ich viac budú voliť a budem mať väčšiu moc, moc>peniaze
@tvojasanca To je dobré - ja som tiež nad niečom takým premýšľal... Síce teraz budem voliť KSS v euro-voľbách - ale byť straníkom je také proste zaväzujúce (a poznačujúce do budúcnosti). Poprípade sa dá kandidovať za stranu aj bez straníckej príslušnosti, je to taký voľnejší mandát
@tarassaco@2 Ak budeš milá a budeš dávať automaticky injekcie alebo inú anestézu Lebo ľudia sa väčšinou boja zubárov práve kvôli tomu, že zbytočne kričia a podobne... ach... a antropológia, predpokladám fyzická, zaujímavá vec tiež...
@james98 ja mam plany zalozit novu stranu, smer pojde rovnako ako hzds do pici, v roku 2020 bude moja strana v parlamente, budem presvedcovat ludi o tom ze bol jeden pan ktory mal z ludstvom velmi dobre myslienky a pravdive a podla nich by sa ludom zilo lepsie.. ludia jeho myslienky zneuzili vo svoj prospech v rokoch 1948-1989
@james98 pod so mnou do toho, v prvom rade treba najst ty v bratislave a ja v ke niekolko (aspon 10 by bolo dobre) inteligentnych, vzdelanych laviciarov, ktory by ovladali Marxove myslienky..to jest len prvy krok
@tvojasanca Tak hej, ako píše napr. Derrida - Marx je filozof, ktorý je (aj aktuálne) najčastejšie riešený. Nie je to ani Nietzsche, ani Hegel, ktorí by boli toľko riešení zo všetkých strán. Nikdy nebol druhý taký ako bol Marx - aj keď, možno raz bude - dúfam.
ak si chlap a si vysoký nad 180cm, beloch a máš vysokú školu, tak choď darovať spermie. Ani nevieš ako za to kvalitne platia. Síce v každej spermobanke ti dovolia darovať spermiu len do určitej miery a potom musíš nájsť inú spermobanku. Ale z jednej spermobanky sa dá vyťažiť 2000-3000 eur.
ak si baba, tak predávaj mlieko z tvojich pŕs. Dá sa na tom mesačne zarobiť cez 4000 eur. P.S. nie všade je to legálne.
@tvojasanca Takýchto strán je viacero (na Slovensku máme okolo 110 registrovaných politických strán). Máme aj filozofov, ktorí sa snažia prinavrátiť Marxa do povedomia (napr. Luboš Blaha - poslanec za smer - nestranník). Ale s takouto stranou by som bol opatrný - dokonca aj Pán Chmelár sa raz nechal napáliť a zlanáriť do strany 99%. S takýmto niečim, ak by začal ale Blaha alebo Chmelár, tak neváham.
Zdravotníctvo neodporúčam na Slovensku si veľmi nezarobíš v budúcnosti, ja som vyštudovala v zdravotníctve a teraz si trieskam hlavu, zbytočné tri roky bakalára strávené na škole, som sa ledva uživila v odbore,takže rehabilitačného lekára neodporúčam, našťastie už robím úplne niečo iné
Keby môžem byť hocičo na svete.. tak by som sa kľudne hneď teraz zbalil a šiel napr na 2 roky vkuse trénovať do Ameriky basketball.. a po 2 rokoch nastúpil do nejakého NBA tímu.. a by mi bolo jedno či som v menej populárnom tíme hlavne žeby som mohol a vedel hrať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
...ale uz co, stredná, výška a potom sa uvidí
A keby ze som na tvojom mieste, asi som psycholog.
Ale keby na ničom nezáležalo a mohla by som si vybrať akékoľvek povolanie bez ohľadu na to, či sa niekde uplatním, tak by som bola asi antropologička...
IT alebo právnička...možno fotografka alebo niečo, s čím by som mohla nezáväzne cestovať.
@james98 ja so zubármi nemám zlé skúsenosti... ale budem sa snažiť patriť medzi tých milších!
A áno, fyzická antropológia...
ak si chlap a si vysoký nad 180cm, beloch a máš vysokú školu, tak choď darovať spermie. Ani nevieš ako za to kvalitne platia. Síce v každej spermobanke ti dovolia darovať spermiu len do určitej miery a potom musíš nájsť inú spermobanku. Ale z jednej spermobanky sa dá vyťažiť 2000-3000 eur.
ak si baba, tak predávaj mlieko z tvojich pŕs. Dá sa na tom mesačne zarobiť cez 4000 eur. P.S. nie všade je to legálne.
eskort, prostitútka, strihačka, produkčná filmu, manažmentka
@drevolp to by som chcel vidiet kde na slovensku sa to da... nezi uz tolko v oblakoch prosim ta