@milgamman naozaj ja fakt neviem.. najradsej by som lezal na kube pod palmou alebo Palomou aa pocuval more, citil slany vzduch, a zamyslal sa nad nesmrtelnostou chrusta, jedol morske plody, a nemyslel na nic podstatne ani nepodstatne..
Prežívam rozdiel medzi povolaním a zamestnaním. Dnes robím povolanie na ktoré som si našetril zamestnaním. Vždy som však robil prácu ktorá ma bavila. Či to bolo zamestnanie alebo povolanie. Nikdy som zatiaľ nerobil platenú prácu, ktorú som nechcel robiť. Dnes sa na to pozerám trochu inak. Verím že každá (etická, morálna) práca má v živote význam. Aj tá nechcená. Keby som niekedy takú robil, možno by som bol pokornejší a nespravil z namyslenosti toľko chýb. Myslím že každý inteligent by mal robiť aj nejakú fyzickú prácu (za finančnú odmenu). Naučil by sa pokore, ktorá dnešnej inteligencii toľko chýba.
Popravde som nad povolaním veľa premýšľal, že ako ten život plnohodnotne a šťastne prežiť, vymýšľal som si všelijaké povolania, pri ktorých by som mal zakomponované nejaké tvorivé aktivity, poznávanie sveta, ľudí, alebo pomoc ľuďom v núdzi, nakoniec som došiel k tomu, že pracujem len pre peniaze a to, čo skutočne chcem, už robím, ak to nerobím, tak na to nemám alebo sa tomu pomaly približujem a ani o tom nevie. Konkrétnu odpoveď dám napríklad pilot, hoci sa bojím výšok, neskutočne sa mi páči nebo ako také, oblaky, byť vo výške, ani tak nie pre adrenalín, ale fascinuje ma to, ale popravde robiť takúto zodpovednú robotu... teda to chce riadnu odvahu. @milgamman
Hocico s cestovanim alebo v kancli
Aneviem co by som nechcela robiy, keby som zila napr. V NY alebo Kalifornii tak by som kludne aj upratovacku robila (ale zas nie cely zivot )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
It. Nechcel
Aneviem co by som nechcela robiy, keby som zila napr. V NY alebo Kalifornii tak by som kludne aj upratovacku robila (ale zas nie cely zivot )