Presne, podľa toho o akú vec ide. Veľa vecí ma vie potešiť Napríklad keď dostanem od niekoho čo i len sladkosť, poteší ma to. Ale najviac sa viem tešiť z vecí, ktoré dostanem na narodeniny. Aspoň viem, koľkí ľudia si spomenuli a záleží im na tom A potom aj vianočné darčeky
Presne, záleží na tom o čo ide...ja sa momentálne radujem z nového CD mojej oblúbenej kapelky vidím to na celé prázdniny neuveritelne peckovej muziky čo ma bude utešovať kedykollvek a kdekolvek
Neviem to presen vytýčiť časovo Ale tak viem byť dobrý materialista a tiež sa z tooh hrozne tešiť Aj z novej kabelky so msa dlho tešila (akože teraz fakt nie som taká tá že ju uspokoja nové kabelky a handry, ale tak raz za čas no!
heh, take to chvilkove stastie, ze clovek skace meter do vysky mam chvilu ... teda podla toho o co ide, tak vysoko skacem ... ale naladu mi to zlepsi na dlllllllho ...
musi to mat pre mna vacsiu hodnotu nez len povrchnu.. napriklad v tychto dnoch si idem prebrat knihu, ktora je poslednym vytlackom na trhu.. donesie mi ju chlap z Plzne.. a ma to pre mna obrovsku dusevnu hodnotu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ked nieco, po com som tuzila uz dlho a konecne som to dostala, tak dllllho.
Ale potesia aj malickosti od cloveka, ktoreho mam rada
nevravim, ze keby som si teraz kupila daky chrysler, tak by som sa netesila no individualne