Požadujem vrátenie smajlíkov do pošty a pridanie ich do fóra!
Už mi to žerie nervy... Nie len, že tu nič nefunguje a keby birdz šiel ešte pomalšie tak sa vráti v čase, ale aj pred rokom a pol boli smajlíci zrušení z pošty z dôvodu "budú noví smajlíci čoskoro". Teraz keď chcem poslať jedného smajlíka, tak netuším ako
No veď to je najpoužívanejšia fráza adminov a podobných kompetentných tuná, že "už to bude", "čoskoro" a podobne... nevedela si, že do konca septembra sa mala udiať radikálna zmena?
ja pozadujem, uz asi pol roka, mozno rok, aby sa konecne vratila funkcia, kde by som mal zoznam vsetkych tem, v ktorych som prispieval..ked sa niekedy chcem vratit spat do diskusie a pozriet si ako pokrocila, musim ako idiot prehladavat fora a hladat co som kde pisal :/
@tomtoylc díky ... len vieš, ono je to tak, že ja si po 3 mesiacoch určite nebudem pamätať kto mal tých smajlov v albume a mali by byť pod pridávaním príspevkov vo fórach a v pošte!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
vsak normalne ich mas pisat!!!!! tak ako inde!!!!!!
smiley:
» www.birdz.sk/webka/tomtoylc/...
... tiež by som uvítal ,,opravu,, tohto portálu ... najlepšie keby sa vrátil o generáciu dozadu
... ale tam to ti určite pomôže , kým sa ,,niečo,, začne diať